Livsstil & Underholdning

BR i Field's

Hos BR ønsker vi at give kunderne en unik oplevelse. En indkøbstur i BR skal være spændende og inspirerende – med masser af sjove overraskelser i børnehøjde. Derfor er vores butik stor og rummelig – så der er masser af plads og rum til leg, fart og ballade.

Vi har et stort sortiment af legetøj, spil og udstyr til børn i alle aldre – og altid til stærke priser! Hos os finder du altid det legetøj, der er oppe i tiden. Vi vil være først med de nyeste trends. Det betyder, at de små kunder altid kan finde det, der er trenden i børnehaven eller skolen, når der handles i BR. Lige fra LEGO, dukker og stjernekikkerter til skateboards, modellervoks og perler.

BR kæden blev etableret i 1963 under navnet BR-legetøj efter stifteren Børge Rasmussen. Senere blev navnet ændret til Fætter BR. I dag er navnet BR, og kæden ejes af Salling Group. Der er i alt 26 BR butikker landet over

 

Miljø- og samfundsansvar

  • Alt vores Trælegetøj er FSC certificeret 
  • Hos os kan man tilmelde sig elektronisk kvittering, så der ikke bliver brugt unødvendigt papir. 
  • Vi har indgået et samarbejde med UNICEF, og sælger derfor julekalender i julen, hvor pengene går til et godt formål.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra BR i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find BR

BR ligger på plan 0 ved Bilka. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

 
Save Icon selectedSave Icon
BR

BR

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Bilka

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

CLUBTAN
Åbent
TILBUD
Babysam
Åbent
SATS
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!