Restauranter

Burger King i Field's

Oplev BURGER KING® - Verdens næststørste burgerkæde, på Plan 2.

Fra den første restaurant på Vesterbrogade i København i 1977 har BURGER KING® været en del af danskernes liv - også når de besøger Field's.

Med en simpel vision om at levere lækker, prisvenlig mad af høj kvalitet, tilbyder Burger King ikoniske burgere som den legendariske Whopper (som også fås i en plantebaseret variant) eller kylling-favoritten, Crispy Chicken. Uanset om du er snack-sulten eller har lyst til noget køligt, har Burger King svaret med sprøde nuggets, mozzarella sticks og lækre milkshakes.

Have it your way hos Burger King


Miljø- og samfundsansvar

Hos Burger King kan du få en Veggi burger. Vi prøver at bevæge os i retning af mere plantebaseret fars, så vi kan blive mere bæredygtige. 

 

Kunde-fordele

Burger King har deres egen App som du kan hente i Appstore eller google play.
Her kan du se alle deres gode tilbud og kampagner.

 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Burger King i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

 

Find Burger King

Burger King ligger på plan 2 i vores Food Lounge. Du finder Burger King ved siden af KFC. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 2. 
 
Save Icon selectedSave Icon
Burger King

Burger King

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE