Restauranter

Burger King

Trænger du til en pause mellem indkøbene i Field’s? Så ta’ forbi Burger King på Plan 2. Burgerkæden er verdensberømt for lækre burgers og menuer. Her får du et hurtigt og lækkert måltid med sprøde pommes frites, drikkevarer og desserter.
Vi har de populære hamburgere, som eksempelvis Whoppers eller Big King. Dertil kan du vælge forskellige snacks. Chicken nuggets eller King wings er populære med vores dipsauce til. Vi har også Onion rings og Twister medium eller Twister large. Du kan desuden bestille forskellige sideretter, der fuldender din burgeroplevelse. Børneretter har vi selvfølgelig også, så Burger King er altid populær hos børn.

Til den lille sult kan du vælge vores hamburger eller cheeseburger. Vil du have et sundt mellemmåltid, så prøv vores lækre salat eller veggie burger.
Vil du bare have en kaffepause? Burger King er et oplagt sted til at snuppe en kaffe. Vi har forskellige kaffer, milkshakes eller andre kolde drikke. Hertil kan du snuppe en dessert som fx donuts, muffins eller softice, der giver dig energi til indkøbene i Field’s.
Kom forbi med familien eller vennerne, hvis du vil have et lækkert burgermåltid.

 

Miljø- og samfundsansvar

Hos Burger King kan du få en Veggi burger. Vi prøver at bevæge os i retning af mere plantebaseret fars, så vi kan blive mere bæredygtige. 

 

Kunde-fordele

Burger King har deres egen App som du kan hente i Appstore eller google play.
Her kan du se alle deres gode tilbud og kampagner.

 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Burger King i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

 

Find Burger King

Burger King ligger på plan 2 i vores Food Lounge. Du finder Burger King ved siden af KFC. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 2. 
 
Save Icon selectedSave Icon
burger-king-839

Burger King

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE