Restauranter

Dalle Valle i Field's

Dalle Valle er en moderne café i Field’s, hvor du føler dig velkommen, så snart du træder inden for. Her spiser børnefamilier, singler, yngre og ældre. Her kan du mødes med venner og familier til hyggelige timer på en hverdagsaften. I weekenden er der også oplagte muligheder for at mødes – eksempelvis til en cocktailaften med venner, til fødselsdag eller til brunch.

At tage forbi Dalle Valle giver selvforkælelse i hverdagen. Spis en intens brownie på en tirsdag eller snup en sandwich og tag den med på farten. Vælger du buffet kan du hurtigt få stillet sulten. Eller hvad med farverige drinks en lørdag aften? Uanset anledningen, skal det være en god oplevelse at komme forbi. Når du besøger Dalle Valle, får du høj service og god kvalitet. Du træder ind i indbydende, flotte lokaler, hvor du straks bemærker den gode stemning. Du bliver mødt af venligt personale og finder et stort udvalg på menukortet. Vælg salater, bøffer, burgere og meget andet. Ofte finder du også gode tilbud, så du har endnu bedre råd til forkælelse.

Miljø- og samfundsansvar

Vi er med i det gode tiltag ”Too Good To Go” som bekæmper madspil.

Kunde-fordele

Du kan med fordel downloade vores app ”DalleValle” hvor du finder masser af gode tilbud og rabatter.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Dalle Valle i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Dalle Valle

Dalle Valle ligger på Plan 2 i vores Food Lounge. Du finder Dalle Valle ved siden af Børnefoto. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til Plan 2. 

 
Save Icon selectedSave Icon
Dalle Valle

Dalle Valle

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE