Elektronik
Livsstil & Underholdning

I Elgiganten i Fields finder du et gigantisk udvalg af kendte mærkevarer inden for elektronik og hvidevarer. Så er du på udkig efter nye hvidevarer, en ny smartphone eller skal du have opgraderet tv’et i stuen, skal du kigge forbi Elgiganten i Fields. Vi har også en stor køkkenudstilling med nordisk-inspirerede designkøkkener fra Epoq, som du kun finder i Elgiganten. Så drømmer du om et nyt, lækkert køkken, kan vi hjælpe dig i gang med køkkendrømmen.     
Vi lever af glade og tilfredse kunder og gør alt, hvad vi kan for at give alle kunder en god oplevelse, når de besøger os. Vi uddanner vores medarbejdere, så de er klædt godt på til at hjælpe dig som kunde. Der er højt til loftet og god plads i Elgiganten, så du i ro og fred kan finde frem til præcis de produkter, der dækker dit behov.

Miljø- og samfundsansvar

I Elgiganten går vi op i miljøet og ønsker at reducere vores forbrug af plastik. Derfor har vi siden 2017 afskaffet gratis plastikposer i alle varehuse. Det koster et mindre beløb at købe plastikposer i Elgiganten. De plastikposer, der kan købes, er lavet af 50% genanvendt PCR-plastic. Den profit, der kommer via salget af plastikposer, går til Elgiganten Foundation, hvis hovedformål er at støtte lokale foreninger, der har brug for ekstra støtte.
Priser på plastikposer

  • Small: 1 kr.
  • Medium: 2 kr.
  • Large: 3 kr. 

Genbrug af gamle elektronikprodukter
Har du et gammelt produkt liggende, som du ikke længere skal bruge, kan du tage produktet med ned i Elgiganten. Så sikrer vi, at produktet genbruges korrekt. Hvis produktet stadig virker og er i ordentlig stand, kan vi tilbyde at købe dit produkt, så du får en rabat tilsvarende værdien på dit gamle produkt, når du køber et nyt produkt. Det kalder vi Buy Back. Hvis produktet synger på sidste vers og ikke kan repareres mere, tager varehuset imod dit gamle produkt, så vi sammen sikrer, at produktet bliver forsvarligt bortskaffet.

Kunde-fordele

Vi har, det vi mener er markedets bedste kundefordele. Du får bl.a. prismatch, annoncegaranti og 30 dages fuld returret, når du handler i Elgiganten. Vi har også sørget for at du nemt og bekvemt kan bestille dine varer online og afhente dem efter 1 time i Elgiganten – det kalder vi klik og hent. 
Bliv medlem af vores kundeklub
Som medlem af Elgigantens kundeklub får du adgang til eksklusive medlemstilbud, rabat på udvalgte produktgrupper, fordele hos udvalgte streamingtjenester, adgang til VIP-shopping og 50 dages returret. Og så får du altid kvitteringen tilsendt på mail. Det er helt gratis, og du kan nemt tilmelde dig på elgiganten.dk eller i varehuset.  
Vi glæder os til at byde dig velkommen i Elgiganten Fields og hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt til dig.  

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Elgiganten i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

 

Find Elgiganten

Elgiganten ligger på plan 0 i. Den nærmeste indgang er Magasin-indgangen. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

Save Icon selectedSave Icon
Elgiganten

Elgiganten

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Magasin

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Telia
Åbent
Mutonic
Åbent
TILBUD

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!