Bolig
Hos flowershop har vi mange års erfaring inden for blomster binderi. Vi møder dagligt op på Grønttorvet for at sikre os de friskeste blomster som vi nøje udvælger, så vi kan levere den bedste kvalitet til vores kunder. Vi er stolte af vores faglige ekspertise, kreativitet og store udvalg.

Vores sortiment

Vi har altid buketter klar.  Finder du ikke lige noget for din smag, kan vi altid binde en buket efter dine ønsker. Vi binder alt fra brudebuketter til begravelsesbuketter og laver dekorationer til enhver lejlighed. Vi har mange typer af grønne planter og potteplanter som man kan vælge imellem.
Vi stræber os altid efter at levere friske blomster til fornuftige priser.

 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Flowershop i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

 

Find Flowershop

Flowershop ligger på plan 0 ved siden af Elgiganten. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevatoren til plan 0. 
 
Save Icon selectedSave Icon
Flowershop

Flowershop

open iconÅbent
hours

Nærmeste parkering::
Field's parkering

Nærmeste indgang::
Indgang ved Bilka

TILBUD

FÅ 10% HOS FLOWERSHOP

Hos Flowershop har vi mange års erfaring indenfor blomster binderi. Vi møder dagligt op på Grønttorvet for at sikre os de friskeste blomster, som vi nøje udvælger, så vi kan levere den bedste kvalitet til vores kunder. Vi er stolte af vores faglige ekspertise, kreativitet og store udvalg.

23/05/22 -30/12/26

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

JYSK
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!