Mode

Glitter i Field's

Leder du efter en smykkegave til en god veninde, er Glitter det perfekte sted at stoppe op. Her finder du smykker, der følger tidens trends og altid til attraktive priser.
Glitter har over 30 butikker i Danmark og sælger også smykker og accessories i resten af Norden. Populariteten skyldes bl.a., at smykkerne henvender sig til kvinder i alle aldre og har et bredt sortiment af smykker og accessories.
Få stylingtips og gode råd
Vi er specialister inden for styling, og har gode forslag til, hvordan du kan forny din stil og med få tips fremhæve dine smukkeste sider. Har du svært ved at finde din personlige stil, kan vi også hjælpe med stylingtips. Uanset, om du leder efter ringe, armbånd, halskæder, et trendy ur, hårpynt, et flot tørklæde eller strømpebukser, kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige.
Vi hjælper også gerne med at finde den helt rigtige gave og ofte har vi gode tilbud, så du som studerende også kan få råd til at forkæle dig selv.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 


SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Glitter i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Glitter

Glitter ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Hunkemöller. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

Save Icon selectedSave Icon
glitter-567

Glitter

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

TILBUD

3 FOR 2 PÅ TING TIL HÅRET - FÅ DEN BILLIGSTE MED GRATIS HOS GLITTER

Hos Glitter finder du smykker, der følger tidens trends og altid til attraktive priser. Vi er specialister inden for styling, og har gode forslag til, hvordan du kan forny din stil og med få tips fremhæve dine smukkeste sider.

10/05/22 -31/12/26

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

JD Sports
Åbent
TILBUD
Message
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!