GREEN MIND
Elektronik

Green Mind i Field’s

Hos Green Mind tror vi på en bæredygtig fremtid og målet er at gøre genbrug til det naturlige valg når du køber/sælger elektronik.

Miljø- og samfundsansvar

Hos Green Mind tager vi ansvarlighed, etik og sikkerhed seriøst, og derfor stræber vi efter at vi i hele organisationen tager ansvar og viser respekt for vores omverden og medmennesker. Derudover tror vi på en bæredygtig fremtid, hvor genbrug er det naturlige valg, og derfor har vi en bæredygtig mission om at forlænge brugte elektroniske produkters levetid og udbrede genbrug af elektronik. Missionen er bæredygtig, fordi genbrug af elektronik sparer kloden for den miljøbelastning, der er tilknyttet produktion af ny elektronik, ligesom det minimerer spild af allerede eksisterende ressourcer. Derfor køber og sælger vi brugt elektronik fra og til virksomheder og privatpersoner.

Services

Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med, at finde det bedste produkt som matcher dine ønsker og behov!

Kunde-fordele

Sign up i vores online nyhedsbrev, og hold dig opdateret med vores seneste nyheder og kampagner og modtag 5% rabat på et køb i butikken eller online ved sign up.

 

SCAN & VIND!
Husk at du kan scanne din kvittering fra Green Mind i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

 

Find Green Mind

Vores Green Mind butik i Field’s ligger på plan 1. Den nærmeste indgang er Hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevatoren til Plan 1.

 
Save Icon selectedSave Icon
Green Mind

Green Mind

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Bilka

TILBUD

FÅ 30% PÅ ALLE COVERS

Lige nu kan du få 30% på alle covers hos Green Mind

27/04/23 -31/12/26

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

BYD
Åbent
YouSee
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!