Bolig

Imerco i Field's

Imerco Field’s er en del af Danmarks største isenkræmmerkæde med mere end 145 butikker i hele landet. Hos os finder du et stort udvalg af kendte kvalitetsmærker, og du finder med garanti inspiration til dit hjem eller gaver. Vi forhandler bl.a. køkkenudstyr, el- og boligartikler samt alt til borddækning. Imerco har varer, der kun forhandles i Imerco. Sortimentet er aldrig det samme - se listen over aktuelle varer, der kun forhandles i Imerco eller kom og besøg os i butikken for gode råd og særtilbud.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 
Miljø- og samfundsansvar
Hos os finder du skærebrætter bl.a. fra Erik Bagger som er FSC certificeret. 
Nogle af vores varer er certificeret med Tiltro til Tekstiler. Der ud over finder du også mange andre miljø og ansvarsbeviste produkter i butikken.

Kunde-fordele

Hos os kan du også oprette en smart gaveliste til bryllup eller fødselsdag.
Kom forbi butikken og hør mere!

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Imerco i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Imerco

Imerco ligger på plan 0 ved siden af Panduro Hobby. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

Save Icon selectedSave Icon
imerco-780

Imerco

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Magasin
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!