Bolig

Imerco i Field's

Imerco Field’s er en del af Danmarks største livsstilskæde med mere end 165 butikker i hele landet. Imerco kan tilbyde et stort udvalg af kendte kvalitetsmærker, der hele tiden opdateres og udvides. Hos os finder du alt til boligen, herunder køkkenudstyr, el-artikler og møbler, og det er også her, du finder et stort og bredt sortiment af gaver til enhver anledning.


Unikke medlemsfordele

Det er muligt at blive medlem af vores kundeklub ImercoPlus, hvor du som medlem får en række eksklusive fordele, der kun gælder for medlemmer. Der er gode tilbud at hente, du optjener bonus, vi gemmer dine kvitteringer og du får samtidig mulighed for at kunne deltage i særlige VIP-arrangementer. Kom ind i butikken og hør mere.


Services

Vi pakker gerne gaver ind og tilbyder personlig hjælp til at finde det helt efter til dig. Vi vægter kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. Hvis vi ikke lige har en ønsket vare i butikken, men den er online, så hjælper vi gerne med at bestille varen hjem.


SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Imerco i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Imerco

Imerco ligger på plan 0 ved siden af Panduro Hobby. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 

Save Icon selectedSave Icon
Imerco

Imerco

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Apoteket

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
Magasin
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!