Services
Restauranter

Joe & The Juice i Field's

JOE & THE JUICE er den lækre og sunde sandwichbar og café, du bør besøge, når du er i Field’s. Juicebaren giver dig alle muligheder for at være sund på den sjove måde med et stort udvalg af drikkevarer og mad.

Du kan nyde friskpressede juicer, shakes med alverdens friske frugter eller lækre sandwiches. Nyd fx en sandwich med avocado, tun eller kalkun. Tag med eller nyd i caféen. Af andre sunde alternativer til fastfood kan vi tilbyde salat. Med de farverige og anderledes råvarer vækker salaterne appetit bare ved synet - ligesom du kender det fra de andre muligheder på JOE & THE JUICE’s menukort.

Dét der fylder mest på menukortet er vores sunde, friskpressede juicer, som du fx kan kombinere med en ingefærshot for et ekstra energiboost.
Når du er på farten og det måske er tidlig morgen, kan vi anbefale vores mange gode kaffer.

 

Miljø- og samfundsansvar

-Vores kaffe er produceret på solenergi.
-De fleste af vores madvarer er økologiske.

-Hos os finder du certificeringsmærket fairtrade.
-Vi bruger papsugerør og papkaffekopper.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Joe & The Juice i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

 

Find Joe & The Juice

Joe & The Juice ligger på plan 1 i hovedindgangen til Magasin og overfor Søstrene Grene. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1.

 

Save Icon selectedSave Icon
joe-the-juice-831

Joe & The Juice

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!