KFC 1920 x 580 1 of 1
Restauranter

Kentucky Fried Chicken

Hos KFC får du saftige, panerede kyllingestykker, efter grundlæggeren Colonel Sanders' hemmelige opskrift. Krydderi- og urteblandingen der bruges i paneringen og marinaden, er den dag i dag stadig en hemmelighed, som kun få kender til. Foruden de panerede kyllingestykker har vi forskelligt lækkert tilbehør, som coleslaw, majskolber og kartoffelmos med gravy.
På menukortet har vi desuden Hot Wings, Wraps, Burgere og desserter. Listen er lang. Vi har også kaffe, te og andre varme drikkevarer til at tage med på farten. Det er til billigere priser end andre steder, så du kan roligt smutte forbi i frokostpausen og tanke op med kaffe efter en dejlig frokost.
Vi har også salater, der er praktiske at tage med, når du skal hjem fra arbejde og gerne vil have lidt sundt på vejen.

 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Kentucky Fried Chicken i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find KFC

KFC ligger på plan 2 i vores Food Lounge. Du finder KFC ved siden af Burger King. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 2. 
 
Save Icon selectedSave Icon
Kentucky Fried Chicken

Kentucky Fried Chicken

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE