LAGKAGEHUSET
Restauranter
Restauranter
Dagligvarer

Lagkagehuset i Field’s

I sommerferien holder Lagkagehuset åbent fra kl. 9:00 - 20:00.
Lagkagehuset er kærlighed til bedre bagværk. Vi har nogle af landets dygtigste bagere og konditorer, som står tidligt op for at du kan boltre dig i et udvalg af rustikke brød, sprødt og snasket wienerbrød samt smagfulde kager og lækre, friske sandwich. Vores specialkaffe af bønner fra Colombia og Brasilien er friskkværnet ’Speciality Coffee’, som er kaffe af høj kvalitet, handlet uden mellemled mellem kaffefarmen og risteriet. Velkommen i Lagkagehuset i Field’s.


Optjen point til velsmagende fordele
Download og brug Lagkagehusets app hver gang du handler i Lagkagehuset og optjen point, som du kan bruge på alt fra velduftende kaffe og nybagt brød til vores lækre kager, wienerbrød, kanelstænger og store festkager.

Af og til forkæler vi dig med en personlig fordel, som du kan gøre brug af i appen, så husk at se efter om der er noget, der ligger og venter på dig. 


SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Lagkagehuset i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Lagkagehuset

Lagkagehuset ligger på plan 0 overfor Sportmaster. Den nærmeste indgang er Metro-indgangen. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevatoren til plan 0.
Save Icon selectedSave Icon
Lagkagehuset

Lagkagehuset

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

TILBUD

FÅ 20% PÅ ÉN VALGFRI VARM DRIKKEVARE FRA LAGKAGEHUSET

Du får lige nu 20% på én valgfri varm drikkevare hos Lagkagehuset. Du finder Lagkagehuset ved siden af hovedindgangen på plan 0.

13/05/22 -31/12/26

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE