Personlig pleje

ORION i Field's

Med vores butikskoncept – en erotisk shoppingoplevelse – forsøger vi bevidst at skille os ud fra mængden af sexbutikker. ORION er en unik butik, hvor du selv bestemmer hvor langt du vil gå i erotikkens verden.

Vores koncept lægger vægt på en kultiveret omgang med tabuer og viden om, hvor grænsen mellem god og dårlig smag ligger. 
Vores dygtige og kompetente medarbejdere står altid klar til at vejlede dig, hvis du har spørgsmål inden dit køb. 
Er du ude efter noget lækkert lingeri, en gave til din partner eller lidt nyt til dig selv, så går du ikke forkert hos os!

Du kan holde dig opdateret om vores tilbud, events og produkter på vores instagram  @orionshopdk 

 
Hos ORION ønsker vi blot at huske dig på, at du altid er velkommen til at ringe ind i butikken på telefon: 33330186, hvis du har brug for råd og vejledning!
Dog vil vi vil RIGTIG gerne se dig i butikken! På den måde kan VI give DIG den bedste service og besvare alle spørgsmål du skulle have til vores produkter eller andet.

Services

Vi pakker glædeligt ind og overbringer dit køb i en lækker papirspose.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra ORION i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find ORION

ORION ligger på plan 1 i Fashion Quarter ved siden af Søstrene Grene. Den nærmeste indgang er Magasin-indgangen fra Ove Arups vej. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 

Save Icon selectedSave Icon
Orion

Orion

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Magasin

TILBUD

SPAR 20% PÅ FØRSTE KØB

Lige nu får du 20% på dit første køb i Orion med Field's Premium

30/06/22 -31/12/26

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
CLUBTAN
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!