Mode
Smykker

Pilgrim i Field's

Pilgrim er en dansk, familieejet smykkevirksomhed, der laver håndlavede smykker, ure og solbriller.

Med mere end 35 års erfaring med smykker, der forhandles i hele verden, er Pilgrim blevet en fast bestanddel af både den danske og internationale smykkebranche. Alle kollektioner er designet i Danmark af et dygtigt og passioneret designteam, som sætter en stor ære i at forene tidens tendenser med Pilgrims velkendte og stilrene univers. Alle smykker er belagt med guld eller sølv og kan styles præcis, som du ønsker.

Kig ind i butikken og bliv fortryllet af vores smykkeunivers. Du kan finde alt fra øreringe, armbånd, halskæder og ringe til solbriller og ure. Vi glæder os til at se dig.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

 

Miljø- og samfundsansvar

Vi arbejder i Pilgrim på at lave så rene produkter som muligt. Derfor bruger vi fx mange natursten i vores smykker, og så er vores produkter fri for nikkel og bly. Vores poser er miljøcertificerede, og vi laver vores indpakning så enkel som mulig, så vi undgår at bruge mere papir end nødvendigt. Men vi sætter en ære i, at en gave fra os altid er lækker. 

Det betyder meget for os at kunne tage et socialt ansvar. Derfor benytter vi enhver lejlighed til at fortælle kunder om Pilgrims MSF-halskæder, der sælges til fordel for Læger Uden Grænser. Socialt ansvar er en del af Pilgrims DNA, og det er derfor, at vi igennem mange år har støttet Læger Uden Grænser og andre lignende sociale initiativer. 

 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Pilgrim i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Pilgrim

Pilgrim ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Kaufmann. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 
Save Icon selectedSave Icon
Pilgrim

Pilgrim

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Bilka

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

MONKI
Åbent
TILBUD
Glitter
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!