Mode

Pilgrim i Field's

Pilgrim er et dansk smykkefirma, men du kan tydeligt mærke, at det også har en international appeal, når du besøger os i butikken. Du træder inden for i et elegant og trendy smykkeunivers, hvis 6 kollektioner om året gør, at der altid er nye varer i butikken. Vi har altid trendy smykker, som passer perfekt til hverdagstøj, da smykkerne sjældent er prangende, men feminine og enkelte.
Pilgrim designer og fremstiller moderigtige, delikate og klassiske smykker, ure og solbriller. Alle kollektioner er designet i Danmark af vores dygtige designere, og alle smykker er håndlavede og belagt med enten 16 karat guld, 925 sterling sølv eller 16 karat rosegold.

Pilgrim ønsker at gå nye veje og afprøve nye ting. Når du kommer ind forbi os, vil vi gerne inspirere dig til at prøve nye smykker, så du føler, at du får en ny stil – og et helt nyt, feminint look. Vi kommer også gerne med forslag til smykker, der understreger den stil, du allerede kan lide.

Services

Vi pakker gaver ind hele året rundt og kan tilbyde personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give kunden en oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Vi arbejder i Pilgrim på at lave så rene produkter som muligt. Derfor bruger vi fx mange natursten i vores smykker, og så er vores produkter fri for nikkel og bly. Vores poser er miljøcertificerede, og vi laver vores indpakning så enkel som mulig, så vi undgår at bruge mere papir end nødvendigt. Men vi sætter en ære i, at en gave fra os altid er lækker. 

Det betyder meget for os at kunne tage et socialt ansvar. Derfor benytter vi enhver lejlighed til at fortælle kunder om Pilgrims MSF-halskæder, der sælges til fordel for Læger Uden Grænser. Socialt ansvar er en del af Pilgrims DNA, og det er derfor, at vi igennem mange år har støttet Læger Uden Grænser og andre lignende sociale initiativer. 

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Pilgrim

Pilgrim ligger på plan 1 i Fashion Quarter overfor Kaufmann. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 
pilgrim-930

Pilgrim

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Bilka

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Nike Shop
Lukket
H&M MEN
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!