Personlig pleje

Pleasure Divas

Hos Pleasure Divas i Field's tilbyder vi profesionelle resultater af vores dygtige negleteknikkere indenfor blandt andet manicure, pedicure, akrylnegle, gelenegle og nail art.
Kom ned og sæt dig i den vores bløde stol og modtag en behandling i høj kvalitet i form af vores nøje udvalgte skønhedsprodukter til rimelige priser.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra & Other Stories i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Pleasure Divas

Pleasure Divas ligger på Plan 1 i Fashion Quarter overfor Skechers. Den nærmeste indgang er Metro-indgangen. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af C-tårnet og tage elevatoren til Plan 1. 

Save Icon selectedSave Icon
Pleasure Divas

Pleasure Divas

close iconLukket

Nærmeste parkering::
Field's parkering

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Rituals
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!