PLUS1 1920 x 580
Personlig pleje

PLUS1 - Tandlægeklinik

Velkommen til PLUS1 – din tandlæge i Ørestad
Hvad enten du har brug for et simpelt eftersyn, eller du har behov for en langsigtet plan for en kompleks behandling, sørger vi altid for at du føler dig tryg, når du sætter dig i tandlægestolen.

Vores tandlæger er specialiserede i at håndtere enhver bekymring, du har i forbindelse med dit tandlægebesøg, og du vil opleve empatiske og engagerede behandlere, der ser hele dig. Vi forstår vigtigheden af, at der er god tid til hver enkelt patient.

Når du ankommer til klinikken, er det som at træde ind i en behagelig oase, hvor du kan slappe af i rolige omgivelser og nyde en kop kaffe eller te inden din behandling.

Book en tid online på plus1.dk


Samfundssind
Som virksomhed opfører vi os bæredygtigt og ansvarligt ved at benytte produkter, der belaster miljøet mindst muligt. Derfor kan du sætte dig i tandlægestolen hos os med god samvittighed.

 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra PLUS1 i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

 

Find PLUS1

PLUS1 ligger på plan 2 på Field’s kontorgang. Den nærmeste indgang er elevatoren ved siden af Bilkas kiosk. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0 og derefter tage elevatoren fra Bilkas kiosk til plan 2.

Save Icon selectedSave Icon
PLUS1 Tandlægeklinik

PLUS1 Tandlægeklinik

open iconÅbent
hours
TILBUD

TANDEFTERSYN MED TANDRENSNING KUN KR. 399,-

inkl. 2 stk. røntgen ved indikation.

22/02/23 -31/12/26

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD
CLUBTAN
Åbent
Apotek
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!