Elektronik

QuickRep i Field's (en del af iExpert.dk)

Er din elskede telefon gået i stykker? I vores QuickRep i Field’s i København, har vi repareret tusindvis af telefoner, og er også klar til at hjælpe dig.
Du behøver ikke bestille tid til en reparation. Bare kom hen forbi vores stand i Field’s med din telefon – så kigger vi på den med det samme. I 90% af tilfældene vil vi kunne reparere din telefon inden for en time. Du vil få 2 års garanti på den udskiftede reservedel samt på reparationen af denne.

 

Før du shopper i Field’s, kan du med fordel smutte en tur forbi Quickrep, hvis du skal have repareret din mobiltelefon eller tablet. Så reparerer vi din telefon, mens du shopper. Reparationen er klaret en time senere, så det bliver ikke mere enkelt. Samtidig kan du købe tilbehør til din iPhone, iPad, Samsung, Nokia m.m. Vi vejleder dig gerne, da vores team af medarbejdere elsker den tekniske verden, og har et grundigt kendskab til de forskellig mærker og modeller.

Du kan trygt overlade din iPhone, iPad, Huawei, HTC eller Samsung mobil til os. Det gælder, uanset om der er tale om fejl ved hardwaren eller softwaren. Vi kan fx fjerne skadeligt software som fx virus og spyware. Vi kan også udskifte reservedele, opgradere ram, strømforsyning, drev, harddisken og meget andet. Vil du gerne have bedre styr på programmerne på din computer, kan vi også gerne opdatere eller geninstallere styresystemet til din computer.
Når du afleverer din computer eller mobil hos os, får du et bud på, hvad det vil koste. Vi går først i gang med reparationen, når du har accepteret tilbuddet. Vi har som minimum 6 måneder garanti på de reparationer, vi udfører, så du kan være helt tryg.

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Quickrep i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s!

Find Quickrep

Quickrep ligger på plan 0 ved siden af Sportmaster. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevatoren til plan 0. 


Save Icon selectedSave Icon
QuickRep.dk

QuickRep.dk

close iconLukket

Nærmeste parkering::
Field's parkering

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Mutonic
Lukket
Telenor
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!