Livsstil & Underholdning
Bolig

Søstrene Grene i Field's

Historien om Søstrene Grene starter i Aarhus i 1973, da ægteparret Inger Grene og Knud Cresten Vaupell Olsen åbner en butik, som skal vise sig at blive lidt ud over det sædvanlige. Et sted, hvor kreative og nysgerrige sind kan trives. De kalder butikken for Søstrene Grene, men i dag kendes konceptet også som ”Anna og Claras vidunderlige verden”.

Fra den allerførste dag inviterer Anna og Clara gæsten rundt i labyrintlignende gange, hvor den hyggelige belysning, den klassiske musik og duften af rå trækasser er med til at skabe en helt særlig oplevelse for alle, der træder inden for dørene. Langs butikkens gange bliver der lagt an til, at gæstens kreativitet kan spire, når fund gøres, og idéer får frit løb. Dog vigtigst af alt bliver den hektiske hverdag efterladt udenfor, når gæsten rejser rundt i Anna og Claras vidunderlige verden.

I dag har Søstrene Grene butikker i adskillige lande rundt omkring i verden, og kæden ejes og drives nu af anden generation, nemlig brødrene Mikkel og Cresten Grene. Hovedkontoret er placeret i Aarhus – byen, hvor det hele startede – og her arbejder et helt hold af skandinaviske designere og indkøbere på at sikre, at søstrenes særlige nordiske element er til stede i alle de designs, der ender i butikken. Ambitionen er, at Søstrene Grenes butikker fortsat skal byde på et udsøgt og fornyende sortiment, som skaber rammen for gode fund og oplevelser.

Miljø- og samfundsansvar

Vi baserer vores prioriteter på to grundlæggende principper:

1) for at minimere negativ indflydelse på mennesker og planeten

2) at skabe positiv effekt, når vi kan. Vores fire prioriterede områder defineres af, hvad der er væsentligt for forholdet mellem vores virksomhed og det samfund og miljø, vi interagerer med.

Klik på linket nedenfor for at lære mere om vores forpligtelser og handlinger: https://sostrenegrene.com/da/samfundsansvar-csr/

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Søstrene Grene i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

 

Find Søstrene Grene

Søstrene Grene ligger på plan 1 i Fashion Quarter ved siden af Tøjeksperten. Den nærmeste indgang er Magasin-indgangen fra Ove Arups Vej. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 1. 
Save Icon selectedSave Icon
Søstrene Grene

Søstrene Grene

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Magasin

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Bog&idé
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!