Restauranter

Sunset Boulevard

Hos Sunset Boulevard tror vi på hurtig, lækker og ærlig mad. Du kan vælge mellem velsmagende burgere, forskellige sandwiches med lækkert fyld og indbydende salater. Vi laver maden, når du har bestilt den – så du altid sætter tænderne i et frisklavet måltid. Du har tilmed frihed til at vælge, hvordan den skal sammensættes. Kom forbi til frokost eller når dig og din familie skal have aftensmad. Der er også mulighed for at bestille take-away mad.

Vi tilbereder alle vores retter efter den femte smagssans Umami. Smagen er fyldig, skarp og krydret på én gang, så det gør vores sandwiches velsmagende, foruden at de ser fantastiske ud. Vores succes skyldes derfor, at du får en sandwich, hvor der er kræset om detaljerne og pirrer dine smagsløg. Vi går meget op i denne femte smagssans, hvilket gør, at du får anderledes smagsoplevelser hos os. Vi har udviklet vores egen tomatrelish i stedet for almindelig ketchup – for blot at nævne et eksempel ud af flere.

Hos os kan du også få den lækreste veganske Moroccan. Salaten er et godt alternativ til de mere traditionelle fastfood-løsninger, når du lige skal have en hurtig frokost.

Vi får dagligt besøg af unge som ældre, børn, familier eller grupper af venner. Vi har noget for enhver smag. Foruden vores lækre mad, har vi også forskellige drikkevarer, kager, is og børnemenuer.

 

Miljø- og samfundsansvar

Vi bruger 100% recycled indpakning . Vores holdning er nemlig mindre plastik, mindre affald og færre unødvendige tilsætningsstoffer. 

 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Sunset Boulevard i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Sunset

Sunset ligger på plan 2 i vores Food Lounge. Du finder Sunset overfor Milano. Den nærmeste indgang er hovedindgangen fra Ørestads Blvd. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af B-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 2. 
 
Save Icon selectedSave Icon
sunset-boulevard-74

Sunset Boulevard

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Metroindgangen

TILBUD

KØB EN MENU HOS SUNSET OG FÅ EN GRATIS ICECREAM POP

Køb en menu hos Sunset - vis din voucher ved bestilling, og få en gratis Icecream pop.

20/05/22 -31/12/26

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE