Thiele-480x388
Mode
Personlig pleje

Thiele i Field's

Hvad enten du søger nye smarte solbriller, skal have foretaget en synstest eller overvejer at gå over til kontaktlinser, så er det en god idé at besøge Thiele.

Ikke alene får du professionel rådgivning hos Thiele. Du får også det største udvalg af mærkevarer – både når det gælder kvalitetsbriller og flotte solbriller. Du er måske vild med Ray Ban solbriller? Eller Gucci briller? Vi har også andre gode mærker, som bl.a. Chanel, Prada, Armani, Givenchy, Escada, Donna Karen, Zegna og Police. Kom ind til os i Field’s, hvis du vil se briller og solbriller fra de hotteste modehuse i Paris, Milano og New York. Vi samarbejder med nogle af verdens dygtigste brilledesignere, så hver sæson udvælger vi vores favoritter fra de mest kendte brands. Vi har altid nye kollektioner i vores butikker, så du kan altid finde kvalitetsbriller til enhver smag. Vi har indimellem gode tilbud, men mange af brillerne får du også til en fast lavpris. Du får selvfølgelig også god service fra vores professionelle assistenter. Vores briller er et hit for både store og små, men vi har selvfølgelig også de bedste kontaktlinser, hvis du foretrækker det. Kom ind til os og hør nærmere.

Services

Vi tilbyder personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give dig en god 
oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Hos os kan du indlevere dine gamle briller, hvor vi sørger for, at de får et ny ejermand som vil sætte STOR pris på dem! Vi sender nemlig alle indleveret briller til u-lande. 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Thiele i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Thiele

Thiele ligger på plan 0 ved siden af BR. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 
Save Icon selectedSave Icon
thiele-15

Thiele

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Magasin

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

H&M MEN
Åbent
SPORT24
Åbent

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!