Thiele-1920x580
Mode
Personlig pleje

Thiele i Field's

Hvad enten du søger nye smarte briller, solbriller, skal have foretaget en synstest eller overvejer at gå over til kontaktlinser, så er det en god idé at besøge Thiele.

Ikke alene får du professionel rådgivning hos Thiele, du får også det største udvalg af mærkevarer, både når det gælder kvalitetsbriller og flotte solbriller. Du er måske vild med Ray-Ban solbriller? Eller Gucci briller? Vi har også andre mærker som bl.a. Prada, Armani, Givenchy, Escada, Tom Ford og Dior. Kom ind til os i Field’s hvis du vil se briller og solbriller fra de hotteste modehuse i Paris, Milano og New York. Vi samarbejder med nogle af verdens dygtigste brilledesignere, så hver sæson udvælger vi vores favoritter fra de mest kendte brands. Vi får ofte nye kollektioner i vores butikker, så du kan altid finde kvalitetsbriller til enhver smag.

Derudover har vi som nogle af de eneste i hele Københavnsområdet mulighed for at tilbyde Rodenstock’s B.I.G Vision glas, som er lavet med Biometrisk intelligens. Vores DNEye scanner laver en 3D-måling af dine øjne, som omfatter øjets længde og flere tusinde datapunkter i øjet. Disse datapunkter integreres direkte i brilleglasset, og muliggør produktion af de mest præcise brilleglas – helt ned på mikrometerniveau. På den måde kan vi fastlægge fokuspunktet for det skarpeste syn for hvert enkelt øje. Det giver dig, som brillebruger, det bedst mulige syn uanset vinkel og blikretning, både i glassets perifere zoner og på nær, mellem og lang afstand.

Vi har altid gode tilbud, men mange af brillerne får du også til en fast lav pris. Vores briller er et hit for både store og små, men vi har selvfølgelig også de bedste kontaktlinser, hvis du foretrækker det. Kom ind til os og hør nærmere.

Sundhedstjek

Du kan få foretaget et udvidet sundhedstjek hos os, hvor der bliver taget foto og scanning af din nethinde, samt få målt trykket i dine øjne.

Service

Vi tilbyder personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi god kundeservice og kundepleje meget højt. Vi gør altid vores bedste for at give dig en god og professionel oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Hos os kan du indlevere dine gamle briller, hvor vi sørger for, at de får en ny ejermand som vil sætter STOR pris på dem! Vi sender nemlig alle indleverede briller til u-lande. Vi tilbyder også en helt ny serie af stel fra Sea-2-See, hvor hver brille er lavet fra 1kg genbrugsplastik. 

SCAN & VIND!

Husk at du kan scanne din kvittering fra Thiele i FIELD'S PREMIUM app'en og vinde flotte præmier!

FIELD’S PREMIUM er Field’s loyalitetsprogram, hvor vi belønner din loyalitet! Her finder du flotte præmier i vores lodtrækninger hver uge og hver måned, og hver gang du scanner en kvittering for et køb i Field’s, får du ét lod i ugens og månedens lodtrækning. Det vil sige, at desto flere kvitteringer, du scanner, desto større er dine vinderchancer! Derudover får du også 1 times ekstra gratis parkering HVER gang du besøger Field's, og så finder du flotte tilbud fra vores butikker og samarbejdspartnere. FIELD’S PREMIUM er vores måde at belønne dig som kunde i Field’s! 

Find Thiele

Thiele ligger på plan 0 ved siden af BR. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 
Save Icon selectedSave Icon
Thiele

Thiele

open iconÅbent
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Magasin

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

TILBUD

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!