Thiele-480x388
Mode
Personlig pleje

Thiele i Field's

Hvad enten du søger nye smarte solbriller, skal have foretaget en synstest eller overvejer at gå over til kontaktlinser, så er det en god idé at besøge Thiele.

Ikke alene får du professionel rådgivning hos Thiele. Du får også det største udvalg af mærkevarer – både når det gælder kvalitetsbriller og flotte solbriller. Du er måske vild med Ray Ban solbriller? Eller Gucci briller? Vi har også andre gode mærker, som bl.a. Chanel, Prada, Armani, Givenchy, Escada, Donna Karen, Zegna og Police. Kom ind til os i Field’s, hvis du vil se briller og solbriller fra de hotteste modehuse i Paris, Milano og New York. Vi samarbejder med nogle af verdens dygtigste brilledesignere, så hver sæson udvælger vi vores favoritter fra de mest kendte brands. Vi har altid nye kollektioner i vores butikker, så du kan altid finde kvalitetsbriller til enhver smag. Vi har indimellem gode tilbud, men mange af brillerne får du også til en fast lavpris. Du får selvfølgelig også god service fra vores professionelle assistenter. Vores briller er et hit for både store og små, men vi har selvfølgelig også de bedste kontaktlinser, hvis du foretrækker det. Kom ind til os og hør nærmere.

Services

Vi tilbyder personlig hjælp til at finde lige præcis det, du står og mangler. Hos os vægter vi kundeservice og kundepleje meget højt, og gør altid vores bedste for at give dig en god 
oplevelse. 

Miljø- og samfundsansvar

Hos os kan du indlevere dine gamle briller, hvor vi sørger for, at de får et ny ejermand som vil sætte STOR pris på dem! Vi sender nemlig alle indleveret briller til u-lande. 

MYPLAYS

MYPLAYS er Field’s loyalitetsprogram. Husk at scan QR-koden i butikken, så du kan opnå fede bonusser! 
Som MYPLAYS-medlem får du også en times ekstra gratis parkering.

Find Thiele

Thiele ligger på plan 0 ved siden af BR. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af A-tårnet og tage elevator eller rulletrappe til plan 0. 
thiele-15

Thiele

close iconLukket
hours

Nærmeste indgang::
Indgang ved Magasin

SE FLERE? DISSE KUNNE MÅSKE OGSÅ HAVE INTERESSE

Pieces
Lukket
qUINT
Lukket
Selected
Lukket

Vi har flere butikker, som vi også tror kunne have din interesse. Se mere!