SOMMERFERIE BØRNEPAS

Sommerferie Børnepas

Det populære Sommerferie Børnepas er nu tilbage i Field’s, og vi kan ikke få armene ned. Hent flotte gaver i Field's butikker og få 30% rabat på turbånd til Bakken - Danmarks sjoveste forlystelsespark, få 25% rabat på entré til Skånes Djurpark og en lækker iskupon til samme sted. Psst... som en ekstra bonusgave sammen med Børnepasset får du en voucher til 1 times gratis gaming-session hos G4ME TIME på Plan 2 i Field’s. 
Desuden er der mulighed for tilkøb af aktivitetsbilletter til Field’s biograf og hoppelandet JumpYard. Der vil desuden fremgå gode tilbud til de medfølgende voksne i forbindelse med Sommerferie Børnepas


Pris Sommerferie Børnepas

>> Børnepas ekskl. tilkøb af aktivitetsbillet koster kun 60 kr. – værdi op til 475 kr. 

>> Børnepas inkl. én aktivitetsbillet til en valgfri børnefilm i Field’s biograf ELLER en hoppetur i JumpYard koster kun 120 kr. – værdi op til 610 kr. 

>> Børnepas inkl. to aktivitetsbilletter til Field’s biograf OG en hoppetur i JumpYard koster kun 180 kr. - værdi 700 kr. 

Tag med på Skattejagtsmission med Minions!
Er du klar på en gratis skattejagtsmission i sommerferien i forbindelse med filmen ”Minions – Historien om Gru?” Få udleveret en skattejagt i Field's Information på Plan 1 i Field's og deltag i konkurrencen om 500 kr. til Field's, hvis du løser gåden!

Events

  • Tidligere
  • Snart
Desværre! ingen nyheder lige nu.
Men bare rolig. Vi opdaterer altid denne her side. Så snart vi ved noget, så får du det at vide her.