SOMMERFERIE BØRNEPAS

Sommerferie Børnepas 

Sommerferie Børnepas er tilbage i Field's, og vi kan ikke få armene ned! Hent flotte gaver i Field's butikker, få 30% rabat på turbånd til Bakken for ét barn* og et Mini Cruise til Oslo for op til 4 personer med DFDS*. Desuden har du mulighed for at tilkøbe aktivitetsbilletter til Nordisk Film Biografer i Field's og hoppelandet JumpYard.* Vi har oveni hatten sørget for gode tilbud til de medfølgende voksne, så både store og små får den bedste dag eller dage, da du som altid nemlig er velkommen til at anvende til Sommerferie Børnepas over flere dage!


Pris Sommerferie Børnepas

>> Børnepas uden tilkøb af aktivitetsbillet koster kun 60 kr. (værdi 1.452 kr.).

>> Børnepas inkl. én aktivitetsbillet til en valgfri børnefilm i Nordisk Film Biograf i Field's ELLER en hoppetur i JumpYard koster kun 120 kr. (værdi 1.586 kr.).

>> Børnepas inkl. to aktivitetsbilletter til Nordisk Film Biograf Field's OG en hoppetur i JumpYard koster kun 180 kr. (værdi op til 1.697 kr.).

Tag med på Skattejagtsmission i sommerferien!

Er du klar på en gratis skattejagtsmission i sommerferien i forbindelse med filmen 'ROSA - DET VILDE SØUHYRE'?” Få udleveret en skattejagt i Field's Information på Plan 1 i Field's og deltag i konkurrencen om 4 x biografbilletter og 4 x gufbilletter til Nordisk Film Biografer Field's!

Events

  • Tidligere
  • Snart
Fra 01/01/23 Til 31/12/23