SOMMERFERIE BØRNEPAS

Sommerferie Børnepas 

Sommerferie Børnepas er tilbage i Field's, og vi kan ikke få armene ned! Hent flotte gaver i Field's butikker, få 30% rabat på turbånd til Bakken for ét barn*, få 38% rabat på AC Bella Sky's familieophold og en børnebillet til Kragerup Go Bounce*.

Desuden har du mulighed for at tilkøbe aktivitetsbilletter til Nordisk Film Biografer i Field's, hoppelandet JumpYard og spillearkaden Highscore Arcade.*

Vi har oveni hatten sørget for gode tilbud til de medfølgende voksne, så både store og små får den bedste dag eller dage, da du som altid nemlig er velkommen til at anvende til Sommerferie Børnepas over flere dage!

Børnepasset kan købes fra mandag den 24. juni 2024 kl. 10, men kan først indløses fra fredag den 28. juni 2024.


Pris Sommerferie Børnepas

>> Børnepas uden tilkøb af aktivitetsbillet koster kun 70 kr. (værdi over 850 kr.).

>> Børnepas inkl. én aktivitetsbillet til en valgfri børnefilm i Nordisk Film Biografer i Field's, en hoppetur i JumpYard ELLER et Gamecard, 130 credits + 1 mellem slush ice til Highscore Arcade koster kun 140 kr. (værdi op til 1.034 kr.).

>> Børnepas inkl. to aktivitetsbilletter til Nordisk Film Biografer Field's, en hoppetur i JumpYard OG/ELLER et Gamecard, 130 credits + 1 mellem slush ice til Highscore Arcade koster kun 210 kr. (værdi op til 1.699 kr.).

Tag med på Skattejagt i sommerferien!

Er du klar på en gratis skattejagt i sommerferien i forbindelse med filmen 'GRUSOMME MIG 4'? Få udleveret en skattejagt i Field's Information på Plan 1 i Field's og deltag i konkurrencen om merchandise og 4 x biografbilletter til filmen i til Nordisk Film Biografer Field's!