KOM TIL SUMMER SALE I FIELD'S

28661 Fields SALE 2021_Description list slider_1920x580px_360kb

SALE i Field's

icon

Starter 10. juni

Den bedste shoppingoplevelse

Torsdag d. 10. juni kan du være med, når Field's Summer Sale bliver skudt i gang. Her kan du finde det helt rigtige sommeroutfit - uanset om det skal med i sommerhus eller bare skal pifte garderoben op med nye lækre summerstyles.

Så tag din mor, ven, veninde eller kæreste med under armen og kig forbi til Field's store Summer Sale. Hos os finder I nemlig alt inden for mode til både kvinder, herre og børn. I finder de nyeste styles og farver i Field’s 80 fashion shops, og vi har brands, der favner alle aldersgrupper, så hvad end du er 15, 35 eller 65 finder du inspiration til din sommergarderobe.

Fields gavekort

VIND GAVEKORT TIL SALE

Drømmer du også om at shoppe amok til udsalget? Så kan du lige nu deltage i vores konkurrence og være med i lodtrækningen om hele 5 gavekort á 1.000 kr.

Gå til konkurrencen og deltag i lodtrækningen >>

 Fields sale

GUIDE TIL UDSALG

Udsalget er netop skudt i gang i Field’s, og der er som altid mange gode kup at gøre i centeret! Men udsalg kan også for nogen betyde fejlkøb, stress og jag. Så, hvordan får du den bedste shoppingtur under udsalget, og hvilke varer bliver du glad for – også i længden? Bare rolig, vi guider dig!Disse ting skal du se efter på udsalget >>

UDFORSK FIELD'S MANGE SPISESTEDER

Har du brug for et ekstra skud koffein undervejs, så læg vejen forbi en af vores kaffebarer som f.eks. Espresso House eller Starbucks. Hvis du er blevet sulten undervejs i shoppingen kan du besøge vores Food Lounge og få stillet sulten. Her finder du spisesteder som Dalle Valle, Palæo, Joe & the Juice og Milano samt fastfood-restauranter som bl.a. Burger King og KFC.

Læs mere om Field’s 24 lækre spisesteder >>