Børnecasting i Field's

icon

Plan 2 (overfor Sunset)

Oplevelser for børn

Børnecasting

Børn i alderen 3-14 år søges til model, film & TV opgaver

Synes dit barn, det kunne være liiiidt sjovt, at få muligheden for, at stå foran et kamera og få taget modelbilleder for kendte brands? Eller få mulighed for at medvirke i film & TV opgaver? Så kom til børnecasting i Field’s søndag den 31. oktober kl. 10-17.

Bureauet for børn, Kids Management, er på udkig efter nye spændende børn i alderen 3-14 år, alt fra børn med krøller, store øjne, et dejligt smil – til børn med de skønneste stritører. Alle typer af børn skal være hjertelig velkommen.

Synes dit barn det kunne være hyggeligt, at tage til børnecasting med en god ven/veninde? Så kom til casting søndag den 31. oktober kl. 10-17 på Plan 2 overfor Sunset.

Det eneste du skal gøre for at komme i betragtning til castingen er, at tilmelde online på www.bornecasting.dk. Men skynd dig, for der er begrænset antal pladser.

Sådan gør du:

Vælg sted og tid på www.bornecasting.dk. Når du har tilmeldt modtager du en SMS med dit casting ID, som du skal medbringe til castingen.

Når du møder op, får du taget forskellige professionelle billeder.

Kids Management kigger billederne igennem og på bagrund af disse, udvælger bureauet de børn, som vil blive optaget i bureauet.

Læs mere om castingen på www.bornecasting.dk.

Castingen er sponsoreret i samarbejde med TryllePlakaten.dk