TAG MED PÅ SKATTEJAGT

icon

13. okt. - 29. okt.

Sjov skattejagt rundt omkring i centret i efterårsferien

Leder du også efter sjove aktiviteter til børnene i efterårsferien? I Field's kan du gå på skattejagt! Alle, der deltager i skattejagten får en lille overraskelse, og du deltager også i konkurrencen om et Paw Patrol kit + 2 biografbilletter til filmen hos Nordisk Film Biografer i Field's.

Vi har brug for din hjælp! Kan du finde de 6 poster, som gemmer sig i hele Field's? Ved hver post er der en person fra filmen, der gemmer på et bogstav. Når du har fundet alle 6 bogstaver, danner de er ord.

 
SÅDAN DELTAGER DU I SKATTEJAGTEN:

1)
Hent skattekortet i Field's Information - det er gratis!

2) Find figurene fra filmen i centret

3) Ved hver figur finder du et bogstav. Når du har fundet alle bogstaver, danner de et ord, som du skriver på selve skattekortet.

4) Udfyld kortet og aflevér det i Field's Information på Plan 1 - så er du med i konkurrencen om et Paw Patrol kit + 2 x biografbilletter til filmen hos NF Bio i Field's.

 

BØRNEPAS I EFTERÅRSFERIEN

Prøv også det populære Børnepas i efterårsferien! Med et Børnepas kan du hent flotte gaver fra Field's butikker for kun 70 kr!

Derudover har du mulighed for at tilkøbe 2 aktivitetsbilletter til NFBio, Highscore eller JumpYard i Field's.

Efterårsferie Børnepas kan købes fra d. 13. oktober kl. 09:00 i Field's Information på Plan 1 og kan indløses i perioden d. 13. oktober - 29. oktober.

SE INDHOLDET I BØRNEPASSET >>