field’s står for underholdningen denne sommer!

field’s står for underholdningen denne sommer!

icon

Oplevelser for børn

Er I løbet tør for aktiviteter i sommerferien? Field’s har et væld af underholdningsmuligheder. Udover shopping byder centret på aktiviteter for hele familien. Find inspiration til, hvad I kan lave i ferien.

Slip børnene fri på Den Skøre Bondegård

Tag dine mindste børn med på Den Skøre Bondegård i Field’s. Et legeland bestående af farverige rutsjebaner, vipper og endda et boldrum! Bondegården ligger ved siden af Palæo på plan 2. Tag jer tid til at nyde faciliteterne, og I vil få en hyggelig eftermiddag i Field’s. Legepladsen er gratis at benytte.

Se filmen ”Far til 4 i solen” 

Trænger du til en dag i skyggen eller bare en hyggelig dag i biografen, så har du mulighed for at se en film for hele familien. ”Far til 4 i solen” har præmiere den 28. juni.
Filmbeskrivelse: Familien er rejst på tiltrængt ferie, hvor den skal stå på fred, afslapning og familiehygge. Børnene og Onkel Anders vil gerne deltage i hotellets konkurrence om at blive ”årets solfamilie”, men Far har bestemt ikke behov for at bevise noget. Han skifter dog hurtigt mening, da han ser den overperfekte konkurrerende familie.
Læn dig tilbage med popcorn og kølige drikkevarer og så bare nyd filmen.

Kunstnerisk frihed

Find det gode underholdende legetøj i Toys’R’Us. Giv eksempelvis dit barn frihed til at male, skabe og udforske verden omkring sig med dette staffeli fra PLUM med rengøringsvenlig malerude, som altid er klar til næste kunstværk. Malingen er nem at vaske af, så dit barn kan få beskidte hænder og skabe nye mesterværker dag efter dag! De sekskantede holdere er perfekte til at opbevare pensler, maling og haveredskaber. Den lille plantehylde i staffeliet er en fryd for spirende gartnere, og de medfølgende små værktøjer er ideelle til børnehænder. De beroligende lyde fra vindspillet i bambus giver denne kreative oplevelse en ekstra sansedimension.

Husk at få printet feriebillederne

Uanset om du har været på ferie eller skal af sted inden længe, kan du få printet feriebillederne fra telefon, kamera eller USB på 5 minutter hos Børne-foto. Herudover har Børne-foto et godt udvalg af rammer, som I kan forevige minderne i.

Forkælelse i ferien

Hos Elena Beautycare kan I få et afbræk fra hverdagen. Her kan I blive forkælet fra top til tå med aromaterapi, hot stone massage eller en lækker afstressende ansigtsbehandling. I finder behandlinger specielt designet til mænd, kvinder og teenagere, som tjener forskellige formål. Ligesom det også er muligt at få vokset sommerbenene, så de føles glatte ekstra længe.

Vi glæder os til at se dig i Field’s.