Halloween i Field's

icon

Field's butikker

Trick or Treat i Field's

Gratis oplevelser for familier

TRICK & TREAT I FIELD'S

I anledning af Halloween inviterer Field’s til en (u)hyggelig dag for hele familien tirsdag d. 31. oktober 2023. Det bliver (uuuu)hyggeligt!

Lige om lidt er det den 31. oktober, hvilket betyder, at tiden er inde til at fejre den amerikanske tradition, Halloween. Det var Harry Potter-filmene, der for alvor satte vind i sejlene i forhold til danskeres fejring af Halloween, og der hersker vist ingen tvivl om, at vores glæde ved den festlige tradition har hængt ved lige siden.

Denne Halloween kan børnene godt glæde sig til Halloween i Field's! Der holder Field's nemlig Trick or Treat i forskellige butikker.
Tag dit sejeste og mest uhyggelige kostume på. Måske drømmer du om at være en heks eller et spøgelse for en aften?

 

SÅDAN FOREGÅR DET

Download FIELD'S PREMIUM-appen og opret en bruger, så får du en unik Field's Trick or Treat-pose. Denne kan hentes i Field's Information på Plan 1.*
Du skal aktivere "HALLOWEEN"-tilbuddet inde i appen for udlevering af posen. Ingen Halloween uden Trick or Treat. Tag dine børn med under armen og gå på opdagelse i centeret, hvor nogle udvalgte butikker og restauranter har sat en pap-figur af et græskar ude foran deres butik. Legen vil foregå fra kl. 16.00 - 20.00 i Field's. 

Du kan hente lækre godter i følgende butikker:

Bahne, Plan 0
Nails Gallery, Plan 0
Jumpyard, Plan 2
Highscore, Plan 2
Imerco, Plan 0
Green Mind, Plan 1 
Synoptik, Plan 0
Pieces, Plan 1 
BYD, Plan 1 
Field's Information, Plan 1
Deichmann, Plan 1

 

Vi glæder os til at se jer.

Husk at mød op i dit mest uhyggelige kostume. Men allervigtigst - nyd det og ha' den sjoveste aften.

*Begrænset antal.