Halloween i Field's - sjove aktiviteter!

icon

Oplevelser for børn

I anledning af Halloween inviterer Field’s til en (u)hyggelig dag med masser af aktiviteter og sjove tiltag for hele familien den 31. oktober. Kom til Trick or treat i butikkerne, få lagt ansigtmaling og lav dit eget udskåret græskar! Det bliver uuuuuu-hyggeligt!

Udskårne græskar, uhyggelige heksekostumer, spøgelser, plastikedderkopper og masser af lækkerier. Lige om lidt er det den 31. oktober, hvilket betyder, at tiden er inde til at fejre den amerikanske tradition, Halloween. Det var Harry Potter-filmene, der for alvor satte vind i sejlene i forhold til danskeres fejring af Halloween, og der hersker vist ingen tvivl om, at vores glæde ved den festlige tradition har hængt ved lige siden.

Denne Halloween kan børnene godt glæde sig til Halloween i Field's! De kan både komme og Trick or Treate i forskellige butikker, få lagt en ansigtsmaling og meget mere sjov og ballade i Field's! Her er fire aktiviteter, I kan glæde jer til:

1. Græskar workshop
Halloween er den tid på året, hvor det er okay at fortælle en god spøgelseshistorie eller skræmme hinanden lidt. Derfor er der også gys og gru i luften, når børnene kan udskære deres helt eget uhyggelige græskar mellem klokken 16.00 og 20.00 på Metropladsen plan 0.

2. Trick or Treat
Ingen Halloween uden Trick or Treat. Tag dine børn med under armen og gå på opdagelse i centeret, hvor nogle udvalgte butikker og restauranter har sat en pap-figur af et græskar ude foran deres butik. Græskaret symboliserer, at børnene kan gå ind og Trick or Treate, hvilket udløser slik eller andet sjovt til de små. Legen vil foregå fra kl. 15-20.

Følgende butikker deltager:
Kuffert sørensen
Bahne
Infoen
Only
Nfbio
H&M Home
Profiloptik
Skechers
Magasin
BOUNCE
Huawei
Frellsen
Burger king
Esprit
Name It
Starbucks
Lindex
Kjærstrup

Download Field's app'en og bliv medlem af MYPLAYS, så får du en unikt Field's Trick or Treat-pose. (Denne kan hentes i Field's information på Plan 1)

3. Få malet kinderne  
Stemningen bliver kun endnu mere uhyggelig, når børnene kan komme forbi vores ansigtsmalings-station og få lagt en fin og uhyggelige Halloween-makeup på Metropladsen Plan 0. 

4. Mød Monstrene 
Sidst, men ikke mindst kan børnene glæde sig til at møde ”farlige” og udklædte monstre, som vil gemme sig rundt omkring i centeret. 

Vi glæder os til at se jer!