HUMMEL 1920 x 580

GRAND OPENING HUMMEL KIDS

icon

NY BUTIK

GLÆD DIG - HUMMEL KIDS ÅBNER

Kom med når Field’s fejrer Grand Opening af hummel KIDS! Butikken åbner torsdag d. 8 juli kl. 9:00 på Plan 1 ved siden af Espresso House. Der er god grund til at stå klar allerede kl. 9, der er nemlig guldkort til de første 20 kunder som får 50%* på hele butikken, samt goodiebag til de første 100 betalende kunder. Til de morgenfriske er der også gratis kaffe ude foran butikken fra kl. 9.00-11.00.

Kan du ikke være der på selve dagen, så bare rolig, der er 25%* på alle varer frem til søndag den 11. juli. 

Ta' børnene med og lad dem opleve hummels legende KIDS univers og de mange fine nyheder til sommeren. I butikken finder du tøj til børn men også udvalgt tøj fra hummels seamless kollektion til voksne.

*DBU varer undtaget af rabat

HUMMEL BØRNETØJ TIL DRENGE

hummel børnetøj til drenge har altid fokus på hummels stolte sportsarv, og det er derfor udviklet i stærke materialer med masser af sporty referencer. Du kan derfor altid være sikker på at finde masser af ikoniske hummel-vinkler, tal og fede prints på børnetøjet til drenge. Særligt tallet 23 går igen på mange styles, som repræsenterer året 1923, hvor hummel blev grundlagt. På børnetøjet til drengene er der knald på farverne og de dygtige designere har også ofte fokus på de mere retro konstruktioner som raglan-snit i forskellige farver, som tilfører et super sporty look til børnetøjet.

HUMMEL BØRNETØJ TIL PIGER

Børnetøj til pigerne findes også med masser af sporty referencer. Derfor har hummels dygtige designere fokus på slidstærke stoffer, hummel-vinkler og især hummel-bien, som findes på meget pigetøj fra hummel. Udover sporty tøj til piger laver de også masser af fashion-tøj. En ting er dog sikkert; hummels fashion-tøj er altid designet med komfort og bevægelighed i tankerne, så pigerne sagtens kan give den gas på gyngestativet eller klatre i træer. Farverne er både stærke og sporty, men du finder også masser af børnetøj til piger i de mere sarte nuancer med feminine detaljer eller meleret effekt, som giver et super fint look.

HUMMEL BABY

Baby kollektionerne er store, så de er sikre på at der er noget for alle. Der er rigtig meget babytøj at vælge mellem, og det er alt sammen designet med din babys velvære og komfort i tankerne, mens det samtidig er både slidstærkt og praktisk. Der er derfor altid trykknapper mellem benene og ved halsen på bodyer og heldragter, så det er nemt for dig at tage dem af og på, når baby skal skiftes eller når tøjet er blevet beskidt. Samtidig er det altid muligt at fjerne hætten på dragterne, så baby kan ligge rart og godt uden at blive generet af en hætte. På de mindste babybluser og trøjer er der desuden altid trykknapper ved halsen, så du ikke skal hive trøjen eller blusen ned og babys hoved med skrig og skrål til følge.