JULEN I FIELD'S

icon

Åbent helt til 22

Vi hjælper dig med at klare alle julegaverne!

I år er julen ikke helt som den plejer. Men det betyder ikke, at vi har skruet ned for julehyggen – tvært imod! Field’s er pyntet med det smukkeste julepynt, og Field’s mange butikker har sikret, at julestemningen er i top. 

Igen i år har Field’s de stærkeste åbningstider, og der er både udvidet gratis parkering samt skattejagt for de mindste. Vi glæder os til at tage imod jer i vores jule-univers spækket med hyggelige oplevelser og fantastisk shopping for store og små!

Gratis parkering jul

3 TIMER GRATIS PARKERING

Denne jul er der ekstra god grund til at besøge Field's. Field's giver nemlig hele 3 timers gratis parkering hele december måned. Så er der god tid til at få købt alle julegaverne! 

Field's giver altid den første time gratis. Fra 1. december – 31. december 2020 får du yderligere 2 timers gratis parkering. Det vil sige, at du kan parkere 3 timer gratis i Field's. Dette kan ikke kombineres med andre parkeringsfordele i centret. 

Læs mere her

TAG PÅ JULESKATTEJAGT

Elsker dine børn også en god skattejagt? Så kom i Field's i december og gå på juleskattejagt i centret! 5 frække nisser og deres venner har gemt sig i Field's, og vi har derfor brug for din hjælp til at finde dem! Hent dit skattekort i Field's Information på plan 1 fra 28. november – 31. december 2020.

Alle der deltager får en lækker skum-julemand fra Cloetta, og er du rigtig heldig, kan du vinde et gavekort til Field’s

Julens åbningstider Field's

JULENS ÅBNINGSTIDER I FIELD’S

Når alle juleindkøbene skal klares, er det vigtigt, at der er god tid til at nå det hele. Derfor holder Field's åbent alle dage frem til jul, og fra d. 17. december til og med d. 23. december kan du shoppe helt til kl. 22.

FIELD’S ÅBNINGSTIDER:
Indtil 16. december: 10 – 20
17.-23. december: 10 – 22
24.-26. december: Lukket
27.-30. december: 10 – 20
31. december: 10 – 15
1. januar: Lukket
Herefter åbent alle dage 10 – 20

BILKA ONESTOP
Indtil 26. november: 7 – 23
28. november – 17. december: 6 – 23
18. - 23. december: 6 – 24
24. - 26. december: Lukket
27. - 30. december: 6-  24
31. december: 6 – 15
1. januar: Lukket
Herefter åbent alle dage 7 – 23
Bager åbner kl. 6

Derudover er der særlige åbningstider i JumpYard, Nordisk Film Biograf og SATS. Se alle julens åbningstider her>>

Field's Julekalender

DELTAG I FIELD’S JULEKALENDER

December er lig med jul og julehygge - og vi glæder os til at julehygger med jer, når vi hver dag åbner en ny låge i Field's julekalender. 
Vi har lavet en klassisk julekalender, præcis som du kender den fra din barndom. Forskellen er bare, at der ikke gemmer sig sjove tegninger eller chokolade bag lågerne, men derimod super flotte gaver fra Field's mange butikker! du kan deltage hver eneste dag i december, og vi trækker lod hver dag blandt alle deltagere. Så husk at klikke dig ind på julekalenderen hver dag og vind en ekstra julegave til dig selv, din familie eller gode venner. 

KLIK HER OG DELTAG I FIELD'S JULEKALENDER

Læs mere om julekalenderen her >>


Vi glæder os til at se jer og rigtig glædelig jul!