Julen i Field's - Show med Pyjamasheltene

Julen i Field's - Show med Pyjamasheltene

icon

Oplevelser for børn

Mød Pyjamasheltene når de i julen indtager scenen i Field's! Der vil være show samt Meet and Greet.

Julen i Field's er fyldt med sjove aktiviteter for børn, og vi glæder os til at tage imod jer i vores jule-univers spækket med hyggelige oplevelser for børn og juleglade sjæle! 

SHOW MED PYJAMASHELTENE
Amanda, Jens og Oscar er i 6 års alderen. De er ikke helt som almindelige børn, for når de tager deres pyjamas på, så forvandles de til superheltene Ugline, Gecko og Kattedreng.
Når vi møder de 3 Pyjamasheltene i showet er de allerede i deres superhelte kostumer her fortæller og synger de om deres superkræfter og hvad der kræves for at være superhelt.

SHOW DAGE & TIDER
30. nov.
01. dec.
7.–8. dec.
14.–15. dec.
21.–22. dec.

Show kl. 13.00 –13.25
Meet ‘n Greet kl. 14.00–14.30

TAG PÅ JULESKATTEJAGT
Elsker dine børn også en god skattejagt? Så kom i Field's i julen og gå på juleskattejagt i centret! Pyjamasheltene har gemt sig i Field's og vi har derfor brug for din hjælp til at finde dem! 
Hent dit skattekort i Field's Information på plan 1 fra d. 01.12.19-31.12.19.
Læs mere her

JULE-BØRNEPAS
Leder du også efter sjove aktiviteter til børnene i julen? 
I Field's har vi en masse aktiviteter, så børnene ikke keder sig under juleshoppingen! Med et Børnepas i hånden kan børnene begive sig rundt i centret og hente sjove gaver fra de forskellige forretninger i centret. Der er også store besparelser på entre til BOUNCE, når du køber en børnebillet. Derudover får du en gratis børnebillet til svømmehalen DGI-Byen. Der er altså masser af gode grunde til at få fingrene i Field's Børnepas i julen! Så kom ind i varmen. Tag lillesøster eller storebror på nakken og gør klar til timevis af underholdning med Field’s Børnepas!

Børnepas uden børnebillet til en tur i Bounce koster kun 50 kr. - Værdi 255 kr. 
Børnepas inkl. børnebillet til en tur i Bounce koster kun 100 kr. - Værdi 355 kr. 

Børnepasset sælges i et begrænset antal. Billetterne i Børnepasset kan KUN indløses i Field's butikker samt hos samarbejdspartnere i perioden 01. dec. - 31. dec. 2019 (begge dage inklusive). Billetterne i Børnepasset kan benyttes alle dage i perioden og kan fordeles over flere dage. Det er dermed ikke nødvendigt at indløse alle billetter den dag, Børnepasset bliver købt. Der tages dog forbehold for, at enkelte produkter kan blive udsolgt i løbet af perioden. 

Børnepasset kan købes i Field's Information på Plan 1 fra d. 01.12.19-31.12.19. (LUKKET d. 24. 25. og 26. dec.)

Find ud af hvad Børnepasset indeholder her

Vi glæder os til at se jer og rigtig glædelig jul!