28113 Fields Grand opening_jumpyard_Event_Description list slider_01_Large_1920x580px_360kb

JUMPYARD ÅBNER D. 21 MAJ

icon

GENÅBNING!

Vi glæder os så meget til, at JumpYard åbner igen fredag den 21. maj, og vi atter kan hoppe rundt på de fedeste trampoliner. Hos JumpYard er der aktiviteter, som passer til de fleste - prøv trampolinhop, dogdeball, cliffjump, Big airbag eller kapløb på ninjabanen. Husk det kræver corona-pas at besøge JumpYard.

For at fejre åbningen har vi den fedeste konkurrence, hvor du kan deltage og vinde 2 fribilletter inkl. sokker. Vi trækker 3 vindere fredag den 28. maj.  Svar på alle spørgsmålene i vores quiz og tilmeld dig Field’s nyhedsbrev, så deltager du i konkurrencen. Du finder hjælp til svarene i denne artikel. 

Deltag her

Field's holder lukket i Pinsen: søndag den 23. maj og mandag 24. maj. Dog holder JumpYard stadig åbent. Du finder JumpYard på Plan 2 i Field's og de har åbent fra kl. 10-20 også i Pinsen.

Skal du finde på aktiviteter til børnene i sommerferien, så tilmeld dem sommerens fedeste Jumpcamp! Jumpcamp er for børn fra 8 til 15 år. Her er der fokus på sjov, læring og nye venskaber. Alle er velkommen uanset niveau.

Læs mere om JumpCamp