Oplev MGP i Field's

icon

Oplevelser for børn

Kom med, når MGP-deltagerne lægger vejen forbi Field's og giver en sang! I anledning af Field's 15 års fødselsdag får vi besøg af nogle af MGP-finalisterne, så vi kan godt garantere en festlig stemning og fede danserytmer!

Har du børn i alderen 4-10 år, så har du helt sikkert også hørt de populære sange fra MGP! Hvert år står 10 modige finalister på scenen med sange, som de helt selv har skrevet. Vi glæder os til at byde velkommen til MGP-børnene og vi håber, at I kommer og giver den gas og synger med, når børnene stille sig op på scenen for at synge deres MGP-sange!

Lisa og Xenia

Lisa og Xenia er to søstre på 12 og 15 år. De har skrevet sangen "Ham som troede", og den handler og en dreng, der lover ting, han ikke kan holde. Søstrene har et utrolig tæt forhold, og det afspejler sig, når de går på scenen og giver den gas!

Astrid

Astrid er en glad pige, der har skrevet sangen "Når jeg danser" - og det er faktisk umuligt ikke at danse med, når hun går på scenen! Sangen handler om, at man skal være sig selv og være ligeglad med hvad de andre siger!

SODA

Vinderne af MGP 2019 er selvfølgelig klar til at give den gas i Field's! SODA består af veninderne
Dagmar og Sofie på 11 år, og de har sammen skrevet sangen "Bedste veninder". Sangen handler om to bedste veninder, der bliver forelsket i den samme dreng. Heldigvis finder de ud af at deres venskab er stærkt, og de bliver gode venner igen. Pigerne elsker action, drama og attitude - og det er man slet ikke i tvivl om, når de indtager scenen med deres vindersang!