TAG MED PÅ PÅSKEJAGT I FIELD'S

icon

FIeld's Shoppingcenter

PÅSKEJAGT - GØR NATUREN FORÅRSKLAR MED OS

 Field’s og påskeharen inviterer dig og hele Amager nabolaget til et helt særligt event i påsken. Lørdag den 8. april 2023 har vi brug for jeres hjælp til at gøre naturen forårsklar ved at samle skrald op i vores smukke natur på Amager/Ørestaden. På denne dag fra kl. 10-14 kan du og din familie tage på en grøn påskejagt og være med til at holde naturen ren. Tag blot på en lille gåtur i de grønne områder, saml skraldet i en pose og aflever den i Field’s! 

For din gode gerning modtager du ikke kun god karma resten af året. Påskeharen har sørget for, at alle, der deltager, modtager et påskeæg pr. pose, som indeholder en lille gave. Du får også muligheden for at deltage i konkurrencen om nogle vanvittige præmier fra en større pulje!

SÅDAN GØR DU 
Aflever en pose med skrald, som er indsamlet i naturen på Amager/Ørestaden i vores kæmpe Stena container. Du finder containeren ved metroindgangen.
Som tak vil du modtage et påskeæg, som indeholder chokolade eller en lækker præmie fra Field’s butikker.
Hver afleveret pose fungerer også som et lod i konkurrencen om en iPhone 14, 128 gb, som trækkes tirsdag d. 11. april.
Hent Field’s Premium appen for at få ekstra lodder i konkurrencen og forøg dine vinderchancer!

VIGTIGT
Alle gaspatroner og lignende skal samles for sig og må ikke komme ned sammen med alt andet skrald, da dette er farligt affald. Vi modtager det naturligvis meget gerne med kyshånd. Der vil være en separat container for farligt affald.

Ses vi?