KOM TIL SALE I FIELD'S

29159 Fields SALE_03_Main banner_Responsive_1920x580px_360kb

SALE i Field's

icon

Starter 27. december

Den bedste shoppingoplevelse

Mandag d. 27. juni kan du være med, når vinter udsalget bliver skudt i gang i Field's. Her kan du finde det helt rigtige outfit til nytårsfesten, juleferien eller til din vintergarderobe.

Så tag din mor, ven, veninde eller kæreste med under armen og kig forbi til Field's store vinter udsalg. Hos os finder I nemlig alt inden for mode til både kvinder, herre og børn. I finder de nyeste styles og farver i Field’s 80 fashion shops, og vi har brands, der favner alle aldersgrupper, så hvad end du er 15, 35 eller 65 finder du inspiration til din vintergarderobe.

Fields gavekort

VIND GAVEKORT TIL SALE

Drømmer du også om at shoppe amok til udsalget? Så kan du lige nu deltage i vores konkurrence og være med i lodtrækningen om et gavekort til Field's på 5.000 kr. Det eneste det kræver er, at du tilmelder dig Field's nyhedsbrev. 

Konkurrencen er slut. 

Fields sale

GUIDE TIL UDSALG

Udsalget er netop skudt i gang i Field’s, og der er som altid mange gode kup at gøre i centeret! Men udsalg kan også for nogen betyde fejlkøb, stress og jag. Så, hvordan får du den bedste shoppingtur under udsalget, og hvilke varer bliver du glad for – også i længden? Bare rolig, vi guider dig! Disse ting skal du se efter på udsalget >>

UDFORSK FIELD'S MANGE SPISESTEDER

Har du brug for et ekstra skud koffein undervejs, så læg vejen forbi en af vores kaffebarer som f.eks. Espresso House eller Starbucks. Hvis du er blevet sulten undervejs i shoppingen kan du besøge vores Food Lounge og få stillet sulten. Her finder du spisesteder som Dalle Valle, Palæo, Joe & the Juice og Milano samt fastfood-restauranter som bl.a. Burger King og KFC.