Sommerferie-Børnepas med flotte gaver

icon

Oplevelser for børn

Det populære Børnepas er tilbage i Field’s. Hent flotte gaver i Field's butikker og få gratis adgang for ét barn i GoMonkey Klatrepark og Ripley's Believet It Or Not! Køber du en billet til 100 kr. får du også en børnebillet til BOUNCE eller Field's Biograf!

OPDATERING - BØRNEPASSET ER UDSOLGT

Leder du også efter sjove aktiviteter til børnene i sommerferien? I Field's har vi en masse aktiviteter, så børnene ikke keder sig i ferien. Med et Børnepas i hånden kan børnene begive sig rundt i centret og hente sjove gaver fra de forskellige forretninger i centret. Der er også store besparelser på entre til biografen og BOUNCE, når du køber en børnebillet. Derudover får du en gratis børnebillet til GoMonkey Klatreparkog Ripley’s Believe It or Not! Der er altså masser af gode grunde til at få fingrene i Field's Børnepas i sommerferien! Så køl ned i sommervarmen. Tag lillesøster eller storebror på nakken og gør klar til timevis af underholdning med Field’s Børnepas!

Børnepas uden børnebillet til valgfri børnefilm i Field's biograf og en tur i Bounce  koster kun 50 kr. - Værdi  560 kr. 
Børnepas inkl. børnebillet til valgfri børnefilm i Field's biograf eller en tur i Bounce koster kun 100 kr. - Værdi 660 kr. 
Børnepas inkl. børnebillet til valgfri børnefilm i Field's biograf OG en tur i Bounce koster kun 150 kr. - Værdi 760 kr. 

Børnepasset sælges i et begrænset antal. Billetterne i Børnepasset kan KUN indløses i Field's butikker samt hos samarbejdspartnere i perioden 28. juni - 11. august 2019 (begge dage inklusive). Dog gælder billetten til Ripley's Believe It Or Not til og med 31. december 2019. 
Billetterne i Børnepasset kan benyttes alle dage i perioden og kan fordeles over flere dage. Det er dermed ikke nødvendigt at indløse alle billetter den dag, Børnepasset bliver købt. Der tages dog forbehold for, at enkelte produkter kan blive udsolgt i løbet af perioden.    

Børnepasset kan købes i Field's Information på Plan 1.

Børnepasset indeholder følgende:

Aktivitetsbillet til Bounce eller NFBio (Gælder kun Børnepas til 100 kr. og 150 kr.)
*NFBio betingelser: Billetten er for børn til og med 11 år. Billetten skal bruges inden klokken 18. Tillæg på 3D titler og forlænget spilletid betales separat ved indløsning af billet i biografen
*Bounce betingelser: Billetten er for børn til og med 14 år. Billetten gælder til en time og eks. strømper. Kan kun bruges som drop in billet

Børne-Foto (Plan 2) =  1. stk børneportræt - eller et print af et foto fra din smartphone. Gælder for børn til og med 15 år i selskab med en voksen fra kl. 10-18

MYPLAYS (Plan 1) = Sjove pap-briller - Download Field's appen og log ind på MYPLAYS. Scan koden med QR scanneren 

Ripley’s Believe It or Not! = Entrebillet - Aflever kuponen hos Ripley’s Believe It or Not! og få én gratis børne-entrebillet til ét barn i alderen 4-11 år. Gyldig til 31/12/2019. Læs mere om Ripley's

GoMonkey = Børnebillet - Klatr ligesom Spider-Man hos GoMonkey! GoMonkey giver 2,5 times klatring til ét barn i alderen 6-13 år. Læs mere om GoMonkey

Flying Tiger Copenhagen (Plan 1) = En kravlende Ninja

Frellsen (Plan 0) = Børne softice med drys

Howabout (Plan 1) = Vælg mellem en lyserød eller blå ballon (Denne hentes i ESPRIT)

Bilka (Plan 0) = Pez - skal indløses i Bilka's information

BR (Plan 0) = Overraskelse

Panduro (Plan 0) = Perleplade - vælg mellem forskellige motiver

Esprit (Plan 1) = Badebold 

Kjærstrup (Plan 0) = Et styk fyldt chokolade med karamel

Søstrene Grene (Plan 1) = Ler + forme fra Anna & Clara

Pstt! Prøv også vores sjove skattejagt rundt i centret! Det er gratis at deltage! Find ud af mere om Skattejagten her

Spider-Man: Far From Home kommer i NF Bio Field's d. 2. juli!

Glæd dig! D. 2. juli er der endelig premiere på filmen 'Spider-Man: Far From Home' - fortsættelsen til Spider-Man: Homecoming. Hele sommeren sætter Field's fokus på den nye film med Spider-Man, og du kan opleve mange sjove aktiviteter i centret!

I den første superheltefilm var den unge teenager, Peter Parker spillet af Tom Holland, igang med at lære sine nye superkræfter som Spider-Man at kende. Samtidig ønskede han at blive en del af Avengers-holdet og hjælpe Tony Stark. I den nye film, der får premiere i sommerferien, er Peter Parker taget til Europa for at holde ferie, men freden er naturligvis hurtigt forbi, og snart står superhelten over for adskillige fjender.

Bestil billetter til filmen i Nordisk Film Biografer Field's - læs mere om den flotte biograf og bestil billetter her

Legeland på Metropladsen

28. juni - 11. august
Hele sommeren kan du slå dig løs på Spider-Man-legepladsen på Metropladsen. Lige som Spider-Man er rejst til London i den nye film, tager du også en tur til London, når du klatrer, rutscher og hopper på den fede Spider-Man-legeplads i Field's!

Skattejagt i Field's

28. juni - 11. august
Elsker dine børn også en god skattejagt? Så kom i Field's i sommerferien og gå på opdagelse i centret. Vi har brug for din hjælp til at finde de seks figurer fra Spider-Man: Far From Home, som har gemt sig i Field's. Skattekortet udleveres i Field's Information på plan 1. Der er en lille præmie fra Haribo til alle, der deltager i skattejagten!
Læs mere om Skattejagten her!

Spider-Man: Far From Home - forhindringsbane

3.-7. juli
I anledning af premieren på Spider-Man: Far From Home kan du fra d. 3.-7. juli gennemføre en helt unik Spider-Man forhindringsbane i Field's. Her kan du teste dine egenskaber som Spider-Man - er du en ægte fan? Ville du kunne klare dig i kampen mod skurkene på ægte Spider-Man-manér? Kom forbi Field's, prøv den officielle Spider-Man udfordringsbane og find ud af, om du er blevet bidt af en radioaktiv edderkop!

TRIN 1: LÆR HVORDAN DU KRYDSER EDDERKOPPESPIND SOM SPIDER-MAN
Gennemfør laserbanen uden at blive ramt - er du lige så smidig som en ægte Spider-Man? Test dig selv i laserbanen.

TRIN 2: KRYDS TOWER BRIDGE SOM SPIDER-MAN
Hvor hurtigt kan du kravle på ét minut? Prøv Spider-Man-klatrevæggen og find ud af det!

TRIN 3: TEST DIN VIDEN OM SPIDER-MAN
Tag quizzen og test din viden om Spider-Man - er du en ægte fan? Ved du alt om Spider-Man?

TRIN 4: VR PRÆCISIONS-TEST
Elsker du også Virtual Reality? I denne del af forhindringsbanen prøver du en Virtual Reality-simulator, hvor du skal fange så mange objekter som muligt. Kan du klare det?

TRIN 5: DU GJORDE DET! TID TIL ET BILLEDE!
Slut oplevelsen af med at tage et billede ved den særlige Spider-Man-fotovæg. Når du har taget billedet, kan du rotere det - så ligner det, at du hænger på hovedet - præcis som en ægte Spider-Man!

Mød Spider-Man!

6. juli
Lørdag d. 6. juli kl. 11. og kl. 14 kan du møde selveste Spider-Man og få taget et billede sammen med ham! Spider-Man vil være i centret hele dagen, og kl. 11 og kl. 14 stiller han op til fotos på plan 0 foran Imerco.