hjemmesidebanner_TGTG_lav

Madspildspakken

icon

23. AUG TIL 12. SEP 2021

MADSPILDS-PAKKEN

Sommeren er gået på held, og det er blevet tid til at pakke skoletasken og smøre madpakken igen. Men det kan være svært at få inspiration til den gode madpakke. Så hvorfor ikke se, om du kan få inspiration til nyt og spændende indhold i madpakken ved at bruge og udnytte noget af den mad, du allerede finder i dit køleskab?

Field’s har i samarbejde med Too Good To Go valgt at sætte fokus på Den Gode Madpakke – uden madspild. For vidste du, at der faktisk er rigtig mange gode måder, hvorpå du kan give dine madvarer en forlænget holdbarhed, så du nedsætter dit madspild?

Fra d. 23. august til d. 12. september sætter Field’s sammen med Too Good To Go fokus på madspild, og hvordan du og din familie kan blive bedre til at udnytte den mad, som I måske ellers ville smide ud! Følg med på Field’s og Too Good To Go’s Facebook, Instagram, i nyhedsbrevet eller gå en tur i Field’s, så får du en masse inspiration til en madpakke uden madspild.

MADPAKKEJAGTEN

Bliv klogere på, hvordan du kan blive bedre til at udnytte dine madvarer og madrester – og samtidig lave lækre og varierede madpakker, der bliver spist!

Hent dit skattekort til Madpakkejagten i Field’s Information, plan 1 v. Kaufmann.

Madpakkejagten er en skattejagt med 8 poster, som gemmer sig i Field’s. Ved hver post kan du blive klogere på madspild, og samtidig finder du et bogstav på hver post. Skriv dette bogstav på dit skattekort. Når du har fundet alle 8 bogstaver, danner de et ord. Når du har fundet alle 8 bogstaver og dannet et ord, kan du aflevere dit skattekort i Field’s Information.

Alle, der indleverer et skattekort får udleveret en overraskelse i Field’s Information.

madpakkejagt

BESØG MADSPILDSTRÆET

Har du et godt tip til at undgå madspild? Del din viden og støt et godt formål! På Metropladsen finder du fra d. 23. august – 12. september vores Madspilds-træ! Skriv dit bedste tip til at undgå madspild, og hæng det på træet. Field’s donerer 1 kr. pr. tip til FødevareBanken. FødevareBanken reducerer madspild og afhjælper samtidig madfattigdom i Danmark.
De modtager frisk overskudsmad fra fødevareproducenter og grossister. Det er mad, der intet fejler, men som alligevel ikke kan sælges. Maden leverer de videre til sociale organisationer, som laver maden til måltider til nogle af landets mest udsatte borgere. Læs mere om FødevareBanken på foedevarebanken.dk

Madspilds

OPLEV PLAKATKUNST

Too Good To Go har inviteret en række europæiske kunstnere til at lave en serie plakater. Hvad har plakater med madspild at gøre? Too Good To Go vil gerne inspirere alle til at bekæmpe madspild - og hvad er mere inspirerende end kunst? Vi kan ikke komme på noget. Så det er simpelthen bare sådan, at det hele hænger sammen.

Kom forbi Field’s Metroplads mellem d. 23. august og 12. september – så kan du opleve de skønne plakater!

udstilling

KENDER DU TOO GOOD TO GO?

Hos Too Good To Go drømmer de om en planet uden madspild, og der arbejdes hver dag på at gøre denne drøm til virkelighed. Too Good To Go har udviklet en app, hvor du kan være med til at redde lækker overskudsmad i forretninger nær dig. Lad dig overraske med overskudsmad til en fordelagtig pris, mens du samtidig gør planeten en tjeneste. Kom i gang allerede i dag ved at hente Too Good To Go’s app!