Tag med på skattejagt

icon

GOOD TO KNOW, MED TOO GOOD TO GO

Fra d. 27. maj til d. 16. juni har Field’s sammen med Too Good To Go fokus på madspild, og hvordan du og din familie kan blive bedre til at udnytte den mad, som I måske ellers ville smide ud.

 

TAG MED PÅ SKATTEJAGT

Udforsk mulighederne og bliv klogere på madspild – tag med på skattejagt.
 
Skattejagten består af 10 poster, der gemmer sig i forskellige hjørner i Field’s. Ved hver post bliver du klogere på madspild, da der gemmer sig et spørgsmål til en råvare. Samtidig gemmer den korrekte svarmulighed på et bogstav. Når du har fundet alle 10 bogstaver, danner de et kodeord. 
Kan du finde alle bogstaver og løse kodeordet? 

 

SÅDAN DELTAGER DU I SKATTEJAGTEN:

1) Hent skattekortet i Field's Information - det er gratis!

2) Find posterne rundt i centret

3) Ved hver post finder du et bogstav. Når du har fundet alle bogstaver, danner de et ord, som du skriver på selve skattekortet.

4) Udfyld kortet og aflevér det i Field's Information på Plan 1 - så er du med i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.

Vinderen trækkes 18. juni og modtager en mail.

 

HVEM ER TOO GOOD TO GO?

Vi drømmer om en planet uden madspild. Hver eneste dag bliver mad fra vores yndlingsrestauranter, supermarkeder, caféer og butikker smidt ud, fordi det ikke er blevet solgt.  

Too Good To Go’s app gør det nemt at gøre en forskel. Her kan du bestille poser med mad-overraskelser til overraskende lave priser. 

Vil du også være med til at gøre en forskel og redde mad fra butikkerne i Field’s eller andre steder i landet? Download Too Good To Go app’en nu!