Biografhygge i påsken

Biografhygge i påsken

Oplevelser for hele familien

Byt påskeæg ud med popcorn! Hvorfor ikke tage en tur i biografen og holde en pause fra påskefrokoster og påskeæg. Vi giver her vores bud på, hvilke film du bare må se i påsken. 

Asterix og Trylledrikken

Premiere 11. april

Asterix og Trylledrikken tager os ud på nye eventyr med de klassiske karakterer, Asterix og Obelix. Den magiske trylledrik giver de gæve gallere en helt utrolig styrke. Derfor spreder nervøsiteten sig hurtigt gennem den lille landsby, da druiden Miraculix kommer til skade. Miraculix er nemlig den eneste, der kender trylledrikkens hemmelige opskrift. I hvert fald indtil videre. Asterix og Obelix bliver udvalgt til at beskytte druiden, når de sammen drager ud i verden. Her vil Miraculix finde en lærling, som han kan videregive trylledrikkens hemmelighed til. Men det bliver ikke nemt, for der er mange der vil misbruge trylledrikkens magi.

Filmen er tilladt for alle og er et oplagt bud på en hyggelig film for hele familien!

HellBoy

Premiere 11. april

Skal du holde påskeferie med de store teenagere, er Hellboy en oplagt mulighed. Menneskeheden er truet af en ødelæggende dommedag, men der er heldigvis hjælp på vej. 'Hellboy' er Neil Marshalls filmatisering af Mike Mignolas graphic novels.

Halvt-menneske og halvt-dæmon. Den lidt alternative superhelt Hellboy har det med at skille sig ud fra mængden. Men med overnaturlige evner der gør ham nærmest ustoppelig, er det nok meget heldigt at han er på menneskehedens side.

Hellboy er tilladt for børn over 15 år. 

After

Premiere 11. april

Det romantiske drama 'After' følger den dedikerede studerende Tessa Young, der møder den mystiske, bad boy Hardin Scott til en college-fest. Der opstår hurtigt en stærk kemi mellem dem, og jo tættere de kommer på hinanden, jo mere begynder Tessa at sætte spørgsmålstegn ved alt, hun troede, hun vidste om sig selv og sine fremtidsdrømme.

After er tilladt for børn over 11 år og er en rigtig teenage-hygge-film, der tager temaer som kærlighed og identitet op til overvejelse. 

Den Eventyrlige Park

Premiere 11. april

Animationsfilmen 'Den Eventyrlige Park', følger pigen June, der pludselig opdager, at det hun havde troet bare var fantasi, viser sig at være virkelighed!

June har altid været kreativ, hvilket især kan ses i hendes værelse. Hele rummet er dekoreret som et fantasiland, der er skabt af June selv. En helt fortryllende og utrolig forlystelsespark. Det hele er tænkt igennem – Hvilke forlystelser der skal være, hvilke maskotter der står for hvad, og så meget mere. En sjov og eventyrlig familiefilm om fantasi og kreativitet.

Filmen er tilladt for alle men frarådes børn under 7 år.

Bestil dine billetter til Nordisk Film Biograf Field's her