Centimeter Maraton for børn i Field’s

Centimeter Maraton for børn i Field’s

Centimeter Maraton for børn i Field’s

Oplevelser for børn

Centimeter Maraton for børn i Field’s

Søndag 29. september går det løs med Rasmus Klump når Field’s og børneulykkesfonden inviterer til Centimenter Maraton i Field’s.

Centimeter Maraton for børn i Field’s

Program:

13.00: Afhentning af løbsposer og løbsnumre på Pladsen ved Elgiganten. (Eftertilmelding kan også ske her).

14.50: Opvarmning med Rasmus Klump.

15.00: Løbet skydes i gang på P-syd taget ved udgangen ved Apoteket.

Når børnene har gennemført deres Centimeter Maraton er der selvfølgelig guldmedaljer med Rasmus Klump og diplomer til alle børnene. Der er også vand og økologiske fuldkornstave fra Madame Butterfly til de seje maratonløbere.

På pladsen vil Rasmus Klump stå klar til, at børnene kan få et billede sammen med ham. Det vil også være muligt at være med i tegnekonkurrencen, klæde sig ud som Rasmus Klump i udklædningsværkstedet.

Det er helt op til dig, om du vælger at løbe sammen med dit barn (som pildskadde) som en familieaktivitet, eller om du lader barnet om løbeturen (som Gøje) og i stedet står klar med heppeflag og rosende ord, når dit barn krydser målstregen. Alle kan løbe med og skulle turen være for lang for de små ben, er I velkomne til at løbe/gå ruten med klapvogn. Billetter koster 100 kroner pr. barn – voksne der løber/går med er ganske gratis.

 

Skal din barn være med til at løbe Centimeter Maraton med Rasmus Klumb og samtidig støtte en god sag? Så tilmeld dig løbet søndag 29 september lige her:

https://borneulykkesfonden.safeticket.dk/55598/Centimeter_Maraton_ved_Field_s

 

Alle løbere skal ses

 

Alle børn løber deres Centimeter Maraton iført en flot refleksvest med Rasmus Klump. Vesten udleveres inden løbet og skal ikke afleveres igen. Refleksvesten er en del af løbet for at sætte fokus på synlighed og sikkerhed i trafikken. Brug gerne vesten, hver gang i cykler eller blot færdes ude på vejene til hverdag.