efterårsfavoritter til mænd

efterårsfavoritter til mænd

Nyhed!

Lag på lag

Klæd dig i lag på lag med forskellige former, farver og materialer. Tag en fleece over skjorten og en frakke over fleecen, og vær ikke bange for mix and match. Tendensen er altdominerende i denne sæson – og så er den endda praktisk i det kolde vejr! 

The outdoor look

En af de helt store tendenser i denne sæson er outdoor-looket. Det dækker over, at det er mere end okay at ligne, at man kommer direkte fra en lang vandretur i skoven, selvom man blot er på vej på job. Tænk i tøj og sko, der er funktionelt og behageligt. Fleecetrøjer, flannel skjorter, vandrestøvler og praktiske rygsække, og så er du godt på vej. 

Tern i alle afskygninger

Tern er in! Både på bukser, bluser og frakker, og de findes i alverdens afskygninger, fra skovhuggertern til skotsktern. Valget er dit, men en ting er sikkert – du kommer ikke uden om tern i denne sæson. 

Hattetid

Kodeordet er, at du skal have noget på hovedet. Om det er en ulden hue, et tørklæde, en klassisk herrehat eller en kasket, bestemmer du selv. Se det som den vigtigste accessory til dit efterårs- og vinterlook, og leg med kombinationerne. Alt er lovligt! 

Få mere inspiration her:
1. Mikkel fra Bertoni
2. Lars fra Quint
3. Sebastian, Kings & Queens