Image_news_large

FAQ

Oftest stillede spørgsmål

Er der bagageopbevaring i Field’s?
Field’s har ingen opbevaringsbokse eller andre opbevaringsmuligheder for større bagage. Bilka har nogle mindre opbevaringsskabe til håndtasker, bæreposer og overtøj, evt. små kabinekufferter og sportstasker. Opbevaringsboksene er placeret til venstre for kiosken i Bilka.

Har Field’s en Baby Lounge?
Field’s har en Baby Lounge som ligger på plan 2. I vores Baby Lounge finder du alt fra ammekabiner, gode faciliteter med højstole, borde, sofaer, legehjørne, puslefaciliteter, mikroovn og toiletter til både børn og voksne.

Må jeg have min hund med i Field’s?
Det er ikke tilladt at have hund med i Field’s. Dette gælder også hvis de er i taske. Det er kun fører- og servicehunde, der er tilladte.

Hvor er der handicapparkering i Field’s?
Der er to handicapparkeringspladser på både P1 og P2, i B området, meget tæt på B elevatoren. Der er ingen rabat på parkering, hvis man er handicappet - man betaler ligesom alle andre kunder.

Er der ladestandere til El-biler i Field’s?
Der er to ladestandere på både P1 og P2, placeret mellem B og C området. Ladepladserne er markeret med grønt på søjlerne i p-kælderen. Det kræver, at man er oprettet som kunde hos Clever. Læs mere her 

Kan jeg oplade min mobiltelefon i Field’s?
I Field’s er det muligt at oplade sine telefon, såfremt man selv medbringer en oplader til stikkontakt eller USB stik. Siddeområderne ved Zara og Esprit er udstyret med stikkontakter og USB.

Hvordan får jeg fat i en nøgle til handicaptoiletterne?
Siden 1. juni 2020 har handicaptoiletterne været aflåste, og man får udleveret nøglen ved at henvende i Informationen.

Hvordan kontakter jeg Field’s?
Har du spørgsmål, ris eller ros, så er du velkommen til at kontakte os på mi.fields@steenstrom.com eller på +45 70 20 85 05.

Hvor kan jeg købe gavekort til Field’s?
Gavekort kan købes i Field’s Centerinformation eller online på https://www.shoppingcentergavekort.dk/.

Hvor er der hæveautomater i Field’s?
Der ligger to hæveautomater i Field’s. Der ligger en Nordea hæveautomat på plan 1 ved Orion og en Nykredit hæveautomat på plan 0 ved Sport24.

Hvor ligger Balletkompagniet i Field’s?
Balletkompagniet ligger på plan 3. For at komme til Plan 3 skal du tage elevatoren eller rulletrappen til Plan 1 og derefter tage elevatoren mellem Tiger of Sweden og Brunns & stengade til Plan 3. Den nærmeste indgang er Bilka-indgangen fra Arne Jacobsens Allé. Kommer du i bil, kan du med fordel parkere i nærheden af C-tårnet.

Hvor ligger Bilkas vareudlevering (BilkaToGo)?
Bilkas vareudlevering Ligger på P2 C. Tag B elevatoren ned til P2 og gå så langt til venstre som muligt, men kig til højre.

Hvor finder jeg A, B C og D elevatorerne fra plan 1?
A elevatoren ligger ved Søstrene Grene.
B elevatoren ligger bag Field’s Informationen.
C elevatoren ligger lige efter H&M og Sketchers, samt på plan 2 lige ved siden af Nachos. C elevatoren stopper ikke på plan 0.
D elevatoren ligger udenfor ved udgangen ved apoteket og over på den anden side (P-syd)

Hvor finder jeg Flextrafik ved Field’s?
Flextrafik holder parkeret ved Flexstanderen på Ørestads Boulevard ved busstoppestedet til bus 33.

Hvor finder jeg Instabox i Field’s?
Instabox ligger på Plan 1 ved siden af Kaufmann i Field's Service Lounge. Tag elevatoren ved Bilka på plan 0 op til Plan 1 og gå til venstre, når du kommer du af elevatoren. Du kan også tage trappen ved Bilka.

Kan jeg låne en klapvogn i Field’s?
I Field’s har du mulighed for at låne en komfortabel og sikker klapvogn til dit barn. Henvend dig i Field’s Info på Plan 1, hvis du ønsker at låne en klapvogn. Det er gratis at låne en klapvogn.

Kan jeg låne en kørestol i Field’s?
I Field’s er det muligt at låne en kørestol gratis mod indlevering af ID som pant. Kørestolen skal senest afleveres lidt i kl. 20:00, når centret lukker.

Hvor kan jeg parkere min cykel ved Field’s?
Når du tager cyklen til Field’s, kan du parkere ved Metroindgangen på Ørestad Boulevard og ved indgangen til Bilka OneStop.

I Field’s er det også muligt at parkere din cykel under tag. Indgangen til cykelkælderen findes ved Metroindgangen ved siden af Nordisk Film Biografer, på Ørestad Boulevard. I Field’s Cykelparkering kan du bl.a. få fyldt din vandflaske og der er mulighed for at foretage mindre reparationer. I cykelkælderen er der også opsat stikkontakter, så du har mulighed for at oplade batteriet på din el-cykel

Hvad er de generelle retninglinjer i Field’s?
Af hensyn til vores kunder, har vi i Field’s opstillet nogle generelle retningslinjer, der er med til at sikre en god og tryg shoppingoplevelse for vores kunder:

  • Rygning er ikke tilladt.

  • Rulleskøjter, skateboard og lign. er ikke tilladt.

  • Cykler er ikke tilladt i centret, men skal parkeres ved Metroindgangen på Ørestad Boulevard, ved indgangen til Bilka OneStop eller i vores cykelkælder som findes ved Metroindgangen ved siden af Nordisk Film Biografer, på Ørestad Boulevard.

  • Alkohol må ikke nydes i fællesarealerne, men er tilladt i forbindelse med køb i vores restuaranter.

  • Du kan have din trailer gratis med i Fields. Du skal kun betale for din bil. Læs mere om parkering i Field’s her.

  • Hund er ikke tilladt. Dette gælder også hvis de er i taske. Kun fører- og servicehunde er tilladte.

Eventuelle anvisninger fra centrets vagtpersonale skal til enhver tid efterleves, så vi sikre en god atmosfære på centrets område.

Hvor skal jeg henvende mig vedr. glemter sager i Field’s?
Hvis du har glemt personlige ejendele i Field’s, kan du henvende dig i Field’s Centerinformation på Plan 1. Hvis du har glemt personlige ejendele i Bilka eller Magasin, skal du henvende dig til deres kunderservice.

Kan jeg få adgang til at se jeres videoovervågning?
I Field’s udleveres videoovervågning kun til forsikringsselskaber eller politiet. Hvis der er sket en skade på din bil, bedes du melde skaden til dit forsikringsselskab eller politiet, som derefter kan indhente overvågningen gennem vagtcentralen i Field’s. Videoovervågningen gemmes i en måned, hvorefter den automatisk slettes.

Hvor kan jeg printe billeder og dokumenter i Field’s?
I Field’s kan du printe både billeder og almindelige dokumenter hos Børne Foto på plan 2.

Hvor ligger Tandlæge Plus1 i Field’s?
Ørestads eneste tandlægeklinik ligger i Field’s. Klinikrummene er lyse og imødekommende og er med det nyeste behandlerudstyr. Klinikken ligger på anden sal med opgang ved Bilka og der er elevator hele vejen op. Åbningstiderne er meget fleksible. Har du akut behov for tandlægen, kan du få en tid samme dag, hvis du ringer inden kl. 10.00.