28840 Fields Fashion_Description_1920x580px_360kb1

KLAR TIL EFTERÅRET?

27. AUGUST – 20. SEPTEMBER 2021

Sommeren er ved at gå på held, og selvom vi nødigt vil indrømme det, så bliver det koldere og koldere. Dermed er det også tid til at finde lidt lunere tøj frem – men er du klar til efteråret? Hvis ikke er der masser af inspiration og hjælp at hente i Field’s! Vi klæ’r dig nemlig på til efteråret!

I perioden 27. august – 20. september 2021 sætte Field’s og vores modebutikker fokus på efterårsmoden, så du kan blive klædt på til efteråret!

klar til

MERE END 60 MODEBUTIKKER

I Field’s finder du et stort udvalg af mode til mænd, kvinder og børn! Hvad end du er på jagt efter en hel ny garderobe eller blot søger et par nye tilføjelser, så finder du det hele i Field’s.

VIND VIP-SHOPPING FOR 10 PERSONER – VÆRDI 20.000 KR

På plan 1 finder du vores ESPRIT-forretning, og de er eksperter når det kommer til moderigtigt tøj til mænd og kvinder. Her finder du et stort udvalg af tøj – hvad end det er tøj til arbejdet, casual pænt tøj eller bare hyggetøj, du søger. Så finder du det med garanti hos ESPRIT! Derfor skal du også deltage i vores konkurrence, hvor du kan vinde en VIP-shoppe-aften for dig selv og 9 af dine bedste venner eller veninder. I får nemlig butikken helt for jer selv – og derudover får I alle et gavekort på hele 2.000 kr. hver, som I kan shoppe løs for!

Præmien har en samlet værdi af 20.000 kr. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderen bliver kontaktet direkte via mail.

Deltag i konkurrencen her

AFLEVÉR DIT BRUGTE TØJ – FÅ RABAT I UDVALGTE BUTIKKER

I perioden 27. august – 20. september kan du aflever en pose brugt tøj i Field’s Information. Når du afleverer dit brugte tøj, får du en voucher med rabat til udvalgte butikker. Ved indlevering af voucheren får du mellem 15%-20% rabat på én vare – se flere detaljer på voucheren!

Field’s sørger for at jeres tøj bliver afleveret til genbrug