BANNER-8

DIN GUIDE TIL PÆN SOMMERHUD

23 juni, 2022

DIN GUIDE TIL PÆN SOMMERHUD

Sommeren er endelig over os, og det betyder, at solen er færdig med at lege gemmeleg. Vi kan endelig pakke det tunge tøj væk og hive kjoler, shorts og nederdele ud af skuffen. Vores hud har været gemt væk under flere lag i nogle måneder, og du har måske mistet farve eller glød. Ingen grund til at gå i panik - vi har samlet en guide til dig, så du kan gøre din hud sommerklar fra top til tå. Vi har været forbi Matas i Field’s for at samle de bedste produkter til din hud. I guiden finder du fugtighedscreme med SPF, ansigtigstoner, bodyscrubs og kropsolier. Hos Matas finder du en masse gode produkter til huden, der kan hjælpe dig på vej til at opnå dine behov. Alle deres søde ansatte står også klar til at hjælpe dig med at finde de produkter, der fungerer for din hudtype!  

 

MERE OG MERE GLØD TIL HELE ANSIGTET

MERE OG MERE GLØD TIL HELE ANSIGTET

Vi vil gerne gøre din sommer hudpleje rutine så nem som muligt! Og det gør Ole Henriksen ved at samle forskellige sæt efter diverse behov! Vi har valgt at hive hans Lets Get Luminious æske frem, fordi produkterne i dette sæt hjælper med at lysne huden og reducerer ældningstegn. 

OLE HENRIKSEN LETS GET LUMINOUS ÆSKE TIL 499,95 DKK
 
Besøg Matas på Plan 0

FÅ GLØDENDE HUD AF EN TONER

FÅ GLØDENDE HUD AF EN TONER

Vi ønsker alle at have glødende hud om sommeren! For at opnå er det vigtigt, at man eksfolierer huden for at komme af med alle de døde hudceller på hudens overflade. Hos Matas kan du få en kemisk eksfoliant. Du kan prøve The Ordinarys Glycolic Acid 7% Toning Solution, som er en toner med glykolsyre. Glykolsyre er en kemisk eksfoliant, der fjerner alle døde hudceller og efterlader dit ansigt med en naturlig glød.  

THE ORDINARY GLYCOLIC ACID TONER TIL 99,95 DKK
Besøg Matas på Plan 0

BRUG EN FUGTIGHEDSCREME MED SPF

BRUG EN FUGTIGHEDSCREME MED SPF

Er du god til at glemme solcremen? Du er nok ikke den eneste! En måde hvorpå du kan huske solcremen fremover, er ved at købe en fugtighedscreme, der indeholder SPF! Så sørger du både for at pleje din hud og beskytte den mod solens UV-stråler. Hos Matas har vi fundet en populær sag til dig, der har lys til medium hudtone. Du kan prøve Origins’ GinZing Energy-Boosting Tinted Moisturizer SPF 40, som giver dig et smukt og glowy finish. 

ORIGINS TINTED MOISTURIZER SPF 40 TIL 259,95 DKK 
 
Besøg Matas på Plan 0

GIV DIN HUD EN SUND OG FLOT GLØD

GIV DIN HUD EN SUND OG FLOT GLØD

Du har nok set det på TV eller på sociale medier; et pænt strandbillede, hvor vedkommendes hud skinner! Du kan opnå præcis det samme ved at bruge en kropsolie. Hos Matas finder du Rudolph Cares Antioxidant Body Oil. Deres olie indeholder Vitamin E og nærende olier fra açai, mandel, jojoba og oliven, der sørger for at fugte din hud og give dig, den glød du søger!

RUDOLPH CARE BODY OIL TIL 494,95 DKK
 
Besøg Matas på Plan 0

BRUG EN BODYSCRUB FOR AT FÅ BLØDE BEN

BRUG EN BODYSCRUB FOR AT FÅ BLØDE BEN

Drømmer du om bløde ben, der skinner i solen? Når det endelig bliver varmere, udskiftes bukserne til shorts eller nederdele. Du kan allerede nu begynde at pleje huden på dine ben med en god bodyscrub, der fjerner de døde hudceller, så du er klar til at hive shortsene frem når som helst. Hos Matas finder du et udvalg af bodyscrubs. Du kan prøve Tromborg Body and Shower Saltscrub Lemon Grass, som efterlader din hud ligeså blød som en nyfødt! 

TROMBORG BODY AND SHOWER SALTSCRUB TIL 289,95 DKK

 

 

 


Besøg Matas på Plan 0