GUIDE: Gaveideer til Mors Dag

Mors dag list slider_Large_1920x580px_360kb_02

Gaver til mors dag

Den perfekte gave

Du kan sikkert mærke det helt ned i maven og er helt skråsikker i din sag. Din mor er noget helt særligt, og hun er også lidt bedre end alle andre mødre. Og det ved du, på trods af at hun var alt for streng med senge- og TV-tiden, da du var yngre, var urimelig og pinlig i dine teenage år, og måske, nu hvor du er blevet voksen, er lidt for belærende i forhold til voksenlivets udfordringer. Men du elsker hende stadig til Mælkevejen og retur, for din mor er stadig den, der altid er der og har været der for dig - uanset om du er 13 eller 30 år gammel… Eller måske har du selv fået børn, og nu er det dine børns mor, der skal forkæles. 

Hvilken bedre anledning end Mors Dag er der til at vise en mor, hvor værdsat hun er? I Field’s vrimler det med gode gaveideer; fra de helt små symbolske af slagsen, til de mere kostbare, som du kan forære din mor, svigermor eller børns mor den anden søndag i maj, når det er Mors Dag. Vi guider her til nogle fine gaveideer fra Field’s, du kan lade dig inspirere af.

Gave kopper

Gaven til hverdagsglæde

Vi har alle vores laster, og mon ikke din mor også har hang til en særlig, varm drik? Måske er det morgenkaffen, som hun vågner med på altanen med dagens avis, eller måske er hun typen, der drikker litervis af te i løbet af en dag. Uanset hvad, fortjener din mor en personlig kop, der er hendes, og som minder hende om at hun er elsket hver dag, når hun drikker af den. 
Det farverige Rhombe Stel fra Lyngby Porcelæn er populært som aldrig før! Hvorfor ikke forkæle dine børns mor eller din egen mor med et flot krus eller en smuk skål i de smukkeste farver. 
krus fås for 169 kr. og tallerkner og skåle fra 229 kr. hos Illums Bolighus. 

Smykke gave

Den kostbare gave

Hvis Mors Dag er en større mærkedag i din familie, må du gerne spendere lidt ekstra på gaven til din mor. Gå efter noget varigt, som et smykke, der er det fineste symbol på, hvor værdifuld din mor er. I Field’s finder du hele 5 guldsmede, smykke- og bijouteri-butikker (heriblandt Pandora, Carat og Glitter) hvor du kan finde både klassiske og moderigtige smykker i alle prislejer, og hos Illums Bolighus finder du det smukkeste udvalg af chikke smykker fra populære brands som Louise Kragh og Maria Black. Så uanset om din mor er til klassiske guldbelægninger og sten eller trendsmykker med kant, så kan du med sikkerhed finde netop dét smykke, der symboliserer, at hun er verdens bedste mor. 

Glas gave

Den personlige gave

Vi kvinder har ‘noget’ med nipsting - og mon ikke det samme gælder for din mor? Vaser i fine farver, et tørklæde eller en toiletpung i et yndigt print går altid rent ind. Find den type ‘nips’ som din mor er til, og pynt eventuelt gaven med en personlig ekstra-gave. Hvis du finder en vase, så fyld den med din mors yndlingsblomst, når du forærer hende den, så hun får glæde af den med det samme. Farvede glas er et must-have for tiden, og hvis din mor er den trendy type, vil hun elske at få et eller flere glas. De kan sammensættes med forskellige former og farver, og de giver ethvert bord et meget personligt og hyggeligt 
De farvede glas og kander kan købes i Bahne. 

Blomster gave

Den klassiske gave

Sig det med blomster! Det er muligvis det ældste trick i bogen – men det virker! Er du i tvivl om, hvad du skal forære i gave til Mors Dag, så er blomster altid en sikker vinder! Det er de små ting der tæller, og det kan netop være en fin buket blomster, der går lige i hjertekuglen hos din mor.
Flowershop på plan 0 har altid et stort udvalg af buketter og afskårne blomster. Kig forbi og find den perfekte buket til din mor. 

Chokolade

Den søde gave

Hvem elsker ikke chokolade? Og hvem kan sige nej til god chokolade? Hos Kjærstrup har de specialiseret sig i god, håndlavet chokolade, og de har et stort udvalg af gaveæsker, gaveposer og søde kreationer, der vil bringe lykke hos enhver mor. 
Her er der priser, der matcher ethvert budget. 

Bage gave

Gaven til den bageglade

Hvis din mor elsker at bage, er det oplagt at glæde hende med lækkert nyt grej og inspiration til køkkenet. Ditte Julie har lavet en stor serie af bageudstyr og kogebøger, der gør det sjovere at folde sig ud i køkkenet. Hvem ved? Måske hun bager en kage til dig! 
Bageudstyret kan købes i Imerco og koster fra 99 kr. og opefter. Kogebogen koster 199 kr.  

Biograf gave

Oplevelsesgaven

Nogle gange er det ikke de materielle ting, det kommer an på. Derfor kan du også skræddersy en mor-datter-dag på Mors Dag til dig og din mor, hvor I får vaskeægte kvalitetstid sammen. Start med en lækker brunch på en af Field’s mange delikate restauranter og tag derefter på osetur gennem alle butikkerne - måske tilsat et gavekort til Field’s så din mor selv kan vælge en gave? Afslut med en tur i biografen, hvor I kan dele oplevelsen med en god film… Du kan jo altid pakke dagen fint ind i et håndskrevet kort, som du sender til din mor den 9. maj med en buket blomster.