Gaver til mors dag

Den perfekte gave

Du kan sikkert mærke det helt ned i maven og er helt skråsikker i din sag. Din mor er noget helt særligt, og hun er også lidt bedre end alle andre mødre. Og det ved du, på trods af at hun var alt for streng med senge- og TV-tiden, da du var yngre, var urimelig og pinlig i dine teenage år, og måske, nu hvor du er blevet voksen, er lidt for belærende i forhold til voksenlivets udfordringer. Men du elsker hende stadig til Mælkevejen og retur, for din mor er stadig den, der altid er der og har været der for dig - uanset om du er 13 eller 30 år gammel…
Og hvilken bedre anledning end Mors Dag er der til at vise din mor, hvor værdsat hun er? I Field’s vrimler det med gode gaveideer; fra de helt små symbolske af slagsen, til de mere kostbare, som du kan forære din mor den anden søndag i maj, når det er Mors Dag. Vi guider her til fem fine gaveideer fra Field’s, du kan lade dig inspirere af.

Gaven til hverdagsglæde
Vi har alle vores laster, og mon ikke din mor også har hang til en særlig, varm drik? Måske er det morgenkaffen, som hun vågner med på altanen med dagens avis, eller måske er hun typen, der drikker litervis af te i løbet af en dag. Uanset hvad, fortjener din mor en personlig kop, der er hendes, og som minder hende om at hun er elsket hver dag, når hun drikker af den. Vælg en kop, der passer til hendes personlighed: Til den moderne type vil en kop med ‘Mor’ eller et bogstav med hendes initial være perfekt, mens den pyntelige mor vil sætte pris på en fin, håndmalet porcelænskop fra Royal Copenhagen.

Den kostbare gave
Hvis Mors Dag er en større mærkedag i din familie, må du gerne spendere lidt ekstra på gaven til din mor. Gå efter noget varigt, som et smykke, der er det fineste symbol på, hvor værdifuld din mor er. I Field’s finder du hele 5 guldsmede, smykke- og bijouteri-butikker (heriblandt Pandora, Carat og Glitter) hvor du kan finde både klassiske og moderigtige smykker i alle prislejer, og hos Illums Bolighus finder du det smukkeste udvalg af chikke smykker fra populære brands som Louise Kragh og Maria Black. Så uanset om din mor er til klassiske guldbelægninger og sten eller trendsmykker med kant, så kan du med sikkerhed finde netop dét smykke, der symboliserer, at hun er verdens bedste mor. 

Den personlige gave
Vi kvinder har ‘noget’ med nipsting - og mon ikke det samme gælder for din mor? Vaser i fine farver, et tørklæde eller en toiletpung i et yndigt print går altid rent ind. Find den type ‘nips’ som din mor er til, og pynt eventuelt gaven med en personlig ekstra-gave. Hvis du finder en vase, så fyld den med din mors yndlingsblomst, når du forærer hende den, så hun får glæde af den med det samme. Og er det en toilettaske, så fyld den med en lækker håndcreme i hendes favoritduft eller en mascara, du ved er særlig god for hende. Det er de små ting der tæller, og det kan netop være sammensætningen der gør, at gaven går lige i hjertekuglen hos din mor.

Den klassiske gave
Man siger, at minder lagres i duft, så hvorfor ikke skabe et godt og rart minde ved at forære din mor hendes nye (eller foretrukne) favoritduft? Parfumer er noget af det mest personlige og udtryksfulde man kan tage på, og hvis du virkelig vil glæde din mor, og vise, at du kender hendes smag, så er parfume et oplagt valg som gave til Mors Dag. Du kan med fordel bevæge dig ud i en nicheduft, for din mor er jo helt unik! Prøv japanske Shishedo Ever Bloom, der har en forførende, frisk og moden duft, som er næsten ligeså enestående som din mor. Du kan også gå duftvejen med et aromatisk duftlys, der kan være med til at give hjemmet karakter. Du finder parfumen (50ml.) i Matas til 630 kr. og Eau de Toilette (30ml.) til 410 kr.

Oplevelsesgaven
Nogle gange er det ikke de materielle ting, det kommer an på. Derfor kan du også skræddersy en mor-datter-dag på Mors Dag til dig og din mor, hvor I får vaskeægte kvalitetstid sammen. Start med en lækker brunch på en af Field’s mange delikate restauranter og tag derefter på osetur gennem alle butikkerne - måske tilsat et gavekort til Field’s så din mor selv kan vælge en gave? Afslut med en tur i biografen, hvor I kan dele oplevelsen med en god film… Du kan jo altid pakke dagen fint ind i et håndskrevet kort, som du sender til din mor den 12. maj med en buket blomster.