IS_ 1920 x 580  ny

Guide: De bedste is fra Field’s

24 lækre spisesteder

Paradis har is for enhver smag. Du vil opleve smagen af ægte italiensk is. Ideen til Paradis stammer nemlig fra de italienske gelateriaer i Rom, hvor atmosfære, kvalitet og glæde går hånd i hånd. Isen er blevet tilpasset til danskerne ved bl.a. at minimere fedtindholdet, og Paradis benytter altid friske og naturlige råvarer. Der er fokus på kvalitet, og derfor bliver isen produceret dagligt, så den altid er frisk. Hver is har en lækker cremet konsistens og en fantastisk smag, hvoraf nogle istyper er 100 % plantebaserede veganske isvarianter. Paradis står klar på plan 0 til, at vise alle deres fantastiske og friske isvarianter frem, så du får dine favoritter.

Er du medlem af Field’s loyalitets klub MYPLAYS, så kan du lige nu købe 5 is hos Paradis, og få 20% på det sjette køb. Er du i øvrigt medlem af MYPLAYS kan du få 1 times ekstra gratis parkering hver gang du er i Field’s. For at aktivere den ekstra times gratis parkering skal du blot scanne QR-koden i Field’s Information på plan 1 ved Kaufman.

 

Paradis Is

Hos Centerkiosken på plan 0 kan du få alle de traditionsrige klassiske ispinde som børnene elsker. Her fås den smilende Filur, den sjove rød og grøn spindende Twister med den velkendte friske smag, den lakridssmagende Kung Fu med salmiakovertræk, og ikke mindst den verdensberømte Magnum is med den sprøde chokolade overtrukne flødeis. Hvis du er til den forfriskende lemonadeis, eller den bløde cremede vaniljeflødeis kan det fås i Centerkiosken på plan 0. Hvis ikke du har prøvet alle de klassiske isvarianter, vil anbefalingen klart være, at få det gjort.

Frisko is

Bilka sælger en af børnenes favoritter; Slush Ice’en! Her er der næsten garanti for fænomenet ”Brain Freeze” hver gang man drikker det gennem det specielle skesugerør. Slush Ice er en isdrik som giver en meget forfriskende følelse når temperaturen er høj. Ved køb af en Sluch Ice får du selv mulighed for at fylde bægeret. Så det er kun fantasien der sætter grænser både i forhold til smagssammensætninger og farvekombinationer.

Du kan købe dit bæger til Slush Ice i Bilkas bager på plan 0.

slush ice

Er du til italiensk is så har Det Lille Desserthus det lækreste Moo Moo Gelato, lavet på traditionel italiensk vis. Du kan desuden få både en vegansk is eller en keto-venlig is.

Det lille desserthus is

Hos både Kjærstrup Chokolade og Frellsen Chokolade på plan 0 er der garanti for fantastiske bløde og cremede softice. Softice i sig selv er meget luftig og er i princippet en halvfærdig is. Normalt fryses is ned til næsten minus 20 grader, mens en softice blot har en temperatur på minus 4 grader.

Is med krymmel

Kjærstrup Chokolade laver traditionelle fløde softice hvor du kan toppe den med kakaodrys, kakaoflager, krokant og andet. Du kan også prøve deres nyeste opfindelse ”Flødebolle Softice’en”, som er en kombination af flødebolle og softice. Begge helt fantastiske ting, og sammen måske endnu bedre.

Softice

Frellsen Chokolade er kendt for de forskellige softice smage og deres farverige drys. På smagsfronten kan du vælge mellem vanilje, jordbær, chokolade og pistacie eller prøve en lækker kombination af vanilje og jordbær, eller chokolade og pistacie. Angående drys er Frellsen Chokolade mest kendt for deres farverige fortryllende harlekin drys, der får hvilken som helst softice til at ligne et festfyrværkeri. Du kan også få deres originale Oreo krymmel. Er du mere til lakrids kan du både få det i en sød eller i en salmiak version.

Vi ses i Field’s.