Vores tanker er hos ofrene for søndagens tragiske hændelse

black banner 1920 x 580

INFORMATION

Opdateret: 4. juli kl. 19.30 

Kære alle,
 
Til orientering har Københavns Kommune planlagt en mindehøjtidelighed for at vise deres medfølelse med ofrene for søndagens tragedie, deres pårørende og alle andre berørte.
 
Alle er inviteret til mindehøjtideligheden, som vil finde sted tæt på hovedindgangen tirsdag d. 5 juli klokken 20.00, hvor man også er velkommen til at lægge en buket eller lignende.
 
Vi er enormt taknemlige og rørte over omsorgen som Københavns Kommune, og danskerne udviser i denne svære tid.

-----------------------------------------

Opdateret: 4. juli kl. 10.55

Kære alle,

Det er svært at sætte ord på søndagens forfærdelige hændelse, der har kostet flere mennesker livet og såret endnu flere. Vores tanker er hos ofrene for denne meningsløse forbrydelse og deres pårørende. Vores tanker går også til de mange ansatte og besøgende, som var i Field’s søndag aften. 

På baggrund af søndagens ubegribelige hændelse er Field’s som minimum lukket til mandag 11. juli.

Vi kan endvidere oplyse, at vi i samarbejde med Københavns Politi klokken 10.30 har åbnet for parkeringsområdet, så man kan få adgang til sin bil. For information om, hvordan det helt præcist foregår, henviser vi til Københavns Politis Twitter-profil. Vi arbejder i samarbejde med politiet om, hvordan man kan få adgang til sine ejendele, der er efterladt i centret. I første omgang er der kun adgang til parkeringsområdet, da politiet stadig arbejder i centret. Vi forstår, at det er en svær situation for alle involveret og har fuld forståelse for, at man gerne vil have information. Vi opfordrer dog til tålmodighed i denne helt ekstraordinære situation og vise hensyn til politiets efterforskning. Vi vil løbende opdatere vores Facebook og Instagram med praktisk information.

Vi samarbejder med Københavns Politi, og af respekt for efterforskningen har vi ikke flere kommentarer på nuværende tidspunkt.

-----------------------------------------

Her til aften står vi i en helt ekstraordinær tragisk situation, da op til flere personer er blevet dræbt og såret af skud i Fields. Én gerningsperson er blevet anholdt, og politiet er massivt til stede ved og omkring centret.

Vores tanker er hos ofrene for denne forfærdelige hændelse og deres pårørende samt alle ansatte hos Field’s og de mange kunder, der besøgte Field’s i dag.

Politiet er stadigvæk i gang med at efterforske denne meningsløse hændelse, og vi afventer deres instrukser.

Alle ansatte hos Field’s og Steen & Strøm, som skulle have brug for at tale med en professionel, er blevet tilbudt krisehjælp.

Indtil videre holder vi som minimum Field’s lukket til mandag 11. juli.

 

Alle pressehenvendelser henvises til telefon: 20725489 eller mail bo.poulsen@gknordic.com