International Videospil Dag - 5 Fede spilnyheder ifølge Gamestop

International Videospil Dag - 5 Fede spilnyheder ifølge Gamestop

Nyhed!

Hvis du kan - og vi ved godt det er svært - men hvis du kan lægge konsollen fra dig, er der ekstra god grund til at tage i Field’s den 12. september. Det er nemlig International Videospil Dag, og Gamestop i Field’s står klar til at hjælpe dig godt på vej med at fejre mærkedagen. Er du ikke den store gamer, så er denne artikel måske værd at læse alligevel - vi kan næsten garantere at der bliver scoret mange point, hvis du ‘name droppe’ disse nyheder for dine børn, kæreste eller gamer-venner! 

WoW Classic

Faktisk kan WoW-fans allerede fejre en kæmpe nyhed. Relanceringen af kultspillet satte nemlig gamerfans verden over på den anden ende den 27. august, da World of Warcraft Classic blev sendt på gaden. I den nye relancering har producenterne bag spillet skruet tiden 15 år tilbage for at give fans et glimt af hvordan spillet så ud da det blev lanceret for første gang. Så hvis du ikke allerede er up-to-date (eller rettere: back-to-date) med dit WoW-game, så er der god grund til at begive sig ud i Azeroth’s vildmark.

Borderlands 3

Men WoW er absolut ikke den eneste nyhed, du kan rive af hylderne i Gamestop. Lige om lidt, nemlig 13. september, udkommer Borderlands 3, hvor fans vil få optur over gensynet med the vault hunters Maya, Lilith, Brick Mordecai og Zer0. De får dog modstand af fjenderne, Calypso Twins, og de er mere modbydelige end nogensinde før, når de gør livet surt for Lilith & co. Våbene, der er det essentielle i sci-fi spillet, er vildere end nogensinde før i det nye Borderlands 3. Rygtet siger, at der vil være mere end en milliard våben tilgængelige i den nye udgave, og mange af dem vil have skjulte evne, der ikke er til at vide effekten af indtil de er afprøvet. Eksploderer de? Skyder de syre? Sætter de ild til fjenderne? Du ved det først, når du har fat i det nye spil… så du kan jo passende lægge dig i kø efter du har været til Internation Videospil Dag den 12. september i Gamestop.

FIFA 2020

Sidst på måneden, den 27. september, kommer årets nye FIFA-udgivelse på banen. Det er et musthave for alle fodbold-entusiaster, og at misse den nye udgave, vil svare til at slukke for VM. I mere end et årti er der udkommet et nyt FIFA i slutningen af hver år, hvor spillerne udvikler sig simultant med virkeligheden. Så hvordan vil Axel Hunters rejse fra amatør til pro gå med den nye udgave? FIFA 2020 teaser med opgraderinger i pro clubben, ligesom spillerne får mere kontrol over deres spilleres udseende og positioner på banen. Desuden introduceres argumented reality, nye club-bannere og hele to nye kamptyper: House Rules Cups og Practice, samt en masse andre nye features og forbedringer, der i sidste ende gør spillet næsten lige så levende - og måske endnu mere medrivende - end virkelighedens. I tillæg til FIFA 2020 lanceres årets FIFA jersey også, og køber du den i Gamestop i Field’s sammen med FFA2020, får du 100 kr. rabat på trøjen. 

Death Stranding

Senere på året kan du desuden se frem til PS4-spillet Death Stranding, der udkommer 8. november, og som der er store forventninger til i Playstation verdenen.  Spillet er udviklet af Kojima Productions med den anerkendte Hideo Kojima i spidsen. Spiller udfolder sig i en nær fremtid, hvor du under apokalyptiske tilstande, spiller buddet, Sam, der på diverse missioner skal levere gods i den enorme verden. Undervejs bliver du mødt af miljømæssige forhindringer samt fjender, der selvfølgelig vil gøre deres bedste for, at godset ikke når frem. I spillet  medvirker store stjerner som Mads Mikkelsen og Norman Reedus. 

Nye konsoller

Og som om det ikke var nok godt nyt i sig selv til Playstation fans, så kan man allerede nu skrive den nye PS5 på ønskelisten i julen 2020, hvor den nye konsol lanceres. Xbox-entusiaster skal heller ikke snydes: samtidig med PS5 lancerer Xbox nemlig XBoxProject Scarlett-konsollen - og mon ikke den får en plads på ønskelisten hos mange? 

Kig forbi Gamestop i Field’s og få meget mere information om efterårets nye lanceringer og sidste nyt om lanceringerne i gaming-verdenen.