it’s summertime! se favoritter til haven, terrassen og altanen her.

it’s summertime! se favoritter til haven, terrassen og altanen her.

Sjov for børn

Kølige drikke til sommerselskabet

Når der skal bydes på grillmad og kølige drikke, er Holmegaards Future-glas virkelig smukke at servere i. Det enkle design sætter fokus på glassets indhold frem for ydre design. Og dekorerer du de kølige drikke med isterninger, lime, mynte eller citron, bliver de et hit hos dine gæster. Glassene kan med fordel serveres på en flot teakbakke, som for eksempel Skagaraks Fionia-bakke, med et design, der går i ét med naturen. Begge produkter fås hos Bahne.

Grill på bordet

Mangler du en grill til dine have? Eller er du bare ikke den store grillmaster? Så bør du overveje en bordgrill. Grillen placeres midt på bordet og giver dig mulighed for at tilberede lækre burgerbøffer, grøntsager, grillpølser eller sandwicher, mens I sidder og hygger med en lille aperitif. Bordgrill Russell Hobbs Cook@Home 3-i-1 Sandwichrister.

Sæt aftenstemningen

Når sommermørket falder, er det tid til at sætte stemningen med udendørs lys. Hos Søstrene Grene finder du havebordsbelysning og terrassebelysning i form af lanterner, lygter og lyskæder. For eksempel den søde Garden Table-lampe som, med et afdæmpet gult lys og bløde former, sætter den perfekte stemning i det lune tusmørke. Lampen er også nem at flytte, så du kan tage den med dig rundt i haven – eller samle den op fra fliserne, når der bliver behov for lys til aftenens servering.

Favoritter til haven, terrassen og altanen:

1. Holmegaard, Future-vandglas, Bahne
2. Skagerrak, Fionia-bakke, Bahne
3. Russell Hobbs Cook@Home 3-i-1 Sandwichrister og bordgrill, Bahne
4. Garden Table, udendørs lampe, Søstrene Grene

Rigtig god sommer!