JULEGAVEIDÉER UNDER 300 KR.

19. december 2022

 For mange er juleshoppingen ved at være slut! Men hvis du er sent ude, er der ingen grund til panik! Vi har alle været der: snubler rundt på udkig efter en gave i sidste øjeblik, der viser, hvor meget du holder af dem. Vi har samlet nogle ideer til de sidste-øjebliks-kunder derude! Denne gang har vi været i Bahne og er gået på opdagelse for at finde gaver, der ligger i forskellige prisklasser. Så du nemt og hurtigt kan snuppe den med hjem til, én du holder af! Hos Bahne i Field’s finder du bolig, mode, børnetøj og brugskunst – en butik hvor du kan klare al juleshoppingen på én gang. God juleshopping! 

SPRING COPENHAGEN FIGUR

Julegaveideer/SPRING COPENHAGEN

SPRING COPENHAGEN FIGUR

Hvis du leder efter noget finurligt og sjovt, skal du ikke lede længere end en Spring Copenhagen Winking Face figur. Denne yndige lille fyr er lavet af højkvalitets træ og vil pifte ethvert sofabord eller skrivebord op! 

Spring Copenhagen Winking Face: 99,95 kr. 

GLAS MED KARAKTER

Julegaveideer/KOPPER

GLAS MED KARAKTER

Vi har den perfekte gave - disse yndige små glaskopper! Du kan endda vælge mellem flere forskellige designs! Det er den perfekte gave til enhver lejlighed, og vi ved, at du vil elske den så meget, at du også vil have én til dig selv. Så vent ikke med at tage i Bahne for at få fingrene i dem!

Big Confetti Tumbler glas - Flamingo: 169,95 kr 

GENIALE HAY KASSER

Julegaveideer/HAY KASSER

GENIALE HAY KASSER

Hvis du leder efter noget finurligt og sjovt, skal du ikke lede længere end en Spring Copenhagen Winking Face figur. Denne yndige lille fyr er lavet af højkvalitets træ og vil pifte ethvert sofabord eller skrivebord op! 

Spring Copenhagen Winking Face: 99,95 kr. 

UNIKT BRÆTSPIL

Julegaveideer/KRYDS OG BOLLE

UNIKT BRÆTSPIL

Den perfekte gave til personen, der har alt? Et fancy kryds og bolle spil i en trækasse!
Dette er den slags gave, der vil få modtageren til at smile, når de pakker den ud og lægger den på deres skrivebord på arbejde. 

Kryds og bolle brætspil: 299,95 kr.

LUKSURIØSE DUFTLYS

Julegaveideer/DUFTLYS

LUKSURIØSE DUFTLYS

Der er intet som den varme duft af et friskt tændt stearinlys for at få dig til at føle dig hjemme. Det er som at pakke sig ind i et hyggeligt tæppe, mens du stadig har dine pyjamas på, og netop derfor synes vi, det er den perfekte gave til enhver lejlighed. Giv en afslapningsdag denne jul med et af disse luksuriøse duftlys!

Duftlys - Rain Forest: 149,95 kr. 
Duftlys - Cotton:  149,95 kr. 

  • 28892 Fields jul_03_Main banner_Responsive_1920x580px_167kb/Mobile


    Jule-hyggen er landet i Field's. Du kan i julen komme og besøge os til en masse forskellige events - for både store og små! Du kan tage med os på en sjov juleskattejagt, køb af juletræ eller sende et brev til julemanden og meget meget mere. Du har samtidig også mulighed for shoppe dine julegaver til dem du holder allermest af helt frem til d. 23. december. Fra d. 15. - 23. december har vi udvidet åbningstider kl. 10-22.

    Se alle åbningstider i julen i Field's >>

    Se nedenfor hvilke events der fanger din og børnenes interesse!

    Vi ønsker dig en fantastisk jul!

  • Nyt banner_bornemenu/Mobile

    6 LÆKRE BØRNEMENUER I FIELD’S

    Vi elsker at få besøg af søde børnefamilier, og derfor kommer denne guide, som er specifikt skrevet til jer! Når I vælger at tilbringe dagen hos os i Field’s, vil vi sørge for, at HELE familien får den bedste dag nogensinde. Vi har en masse aktiviteter til børnene, men alle disse kan ikke klares på tom mave. Bare rolig, den klarer vi nemlig også i Field’s! I denne guide har vi samlet seks spisesteder, der serverer de lækreste børnemenuer - så der er ingen grund til at pakke frokost eller aftensmad med. Forkæl børnene med alt det, de kan lide; alt fra pizza, nuggets, burgere og pommes fritter til is og andre søde desserter. Restauranterne befinder sig i vores Food Lounge på Plan 2. McDonald's befinder sig på Plan 1. Efter deres lækre måltid kan børnene lege videre på vores nye legeplads, som også ligger på Plan 2. Her har de fri mulighed for at klatre, rutsje og løbe rundt med deres nyfundne energi. Vi håber, at I fået inspiration til, hvor I skal spise under jeres næste besøg i Field’s. Vi glæder os til at se jer!

Kalender
Se mere her