Modegiganten Lindex åbner i Field’s!

Modegiganten Lindex åbner i Field’s!

Ny butik!

På Plan 1 i Field’s åbner et af Europas førende modebrands sin første butik i Danmark. Den svenske modetøjskæde, Lindex, byder alle velkommen til den store åbningsfest, fredag den 4. oktober kl. 15.00. Hele åbningsdagen samt weekenden kan du shoppe med 20% rabat på alle produkter!

Om fredagen fra kl. 15 er der samtidig Goodiebags til en værdi af ca. 300 kr. til de første 200 kunder og den islandske DJ Dóra sørger for den gode stemning.

Den nye Lindex butik har fire afdelinger, dame, børne, lingeri og kosmetik. Mange af kædens hold af indretningsarkitekter har arbejdet med den nye butik for at skabe en ny fortolkning af Lindex’ skandinaviske designstil, som skal lægge den nye designlinje for Lindex. Butikkken skandinaviske ophav bliver tydeligt i dens minimatliske udtryk, samt fokusset på bæredygtige materialer.

Lindex sætter nye standarder for bæredygtighed

Lindex er en virksomhed der tænker CSR ind i alle led af deres virksomhed. Lindex har en klar vision om at være klimaneutral i alle virksomhedens processor i 2023, samt at benytte sig 100% genanvendte materialer. Lindex anvender bl.a. GOTS-certificeret bomuld til deres børnetøjskollektion og har til deres dametøjslinje lanceret Extended Collection, som er lavet af genanvendte materialer, herunder f.eks. plastikflasker.

Lindex ønsker at være frontløber når det gælder bæredygtig produktion. Men Lindex’ CSR-arbejde involverer ikke kun modebranchens belastning af miljøet. Som et centralt led i værdikæden arbejder Lindex også for at sikre og forbedre menneskerettigheder ved bl.a. at sikre gode arbejdsvilkår for de arbejdende hos deres leverandører. Ligeledes arbejder Lindex for at styrke og prise kvinder verden over, ved f.eks. at engagere sig i aktuelle emener som body positivity og kønsligestilling.