Mød julens nye dufte - Juicy Pear, Rich Plum & Warm Vanilla

Nyhed!

Vælg mellem Rich Plum, Juicy Pear eller Warm Vanilla. Alle produkter i serien er selvfølgelig beriget med vidunderlige Community Trade ingredienser. Kom ind og find din favorit, før det er for sent.

SPECIAL EDITION JUICY PEAR

Tag hul på julemåneden med Juicy Pear - dette års friske og festlige duft, beriget med pæreekstrakt fra Italien. Nu kan du gøre badet til en fest med den nye Juicy Pear Shower Gel, opleve hurtigt absorberende fugt med den skønne Body Yogurt eller dyb fugt med den lækre Body Butter.

 

SPECIAL EDITION RICH PLUM

Et friskt mix af frugter og blomsternoter. Rich Plum er en festlig kollektion beriget med blommeekstrakt fra Tyrkiet. Få det perfekte, sunde glow julen igennem med den frugtige Body Yogurt, og hold læberne fugtige og velduftende med Rich Plum Lip Butter.

 

SPECIAL EDITION WARM VANILLA

Få den sødeste jul med den cremede Warm Vanilla kollektion, beriget med vaniljeekstrakt fra Madagaskar. Oplev den fantastiske fugtgivende Body Scrub, en Body Yogurt for hurtigt absorberende fugt og Body Butter for dyb fugt. Derudover findes der også en Hand Cream, der får dine hænder til at dufte dejligt hele julen.

 

Se priser i The Body Shop på Plan 1 i Field's.