Nameit large responsive

Name It Grand Opening

Name It i Field’s flytter i nye lokaler fredag 13. november og det skal fejres! Butikken åbner kl. 08.00 og du kan hele dagen spare 25% på hele butikken. Tilbuddet gælder helt frem til søndag den 15. november, så der er rig mulighed for at besøge den nye butik og finde masser af nyt tøj til børn i alle aldre.

NAME IT er inspireret af børn – til børn

Hos NAME IT klæder de babyer, børn og tweens på til enhver lejlighed og altid med stil. 
De skaber tidssvarende tøj til børn og tweens til overkommelige priser, altid med et øje på de voksnes modeverden, så der kan skabes individuelle looks på baggrund af de seneste trends. 
Sortimentet er inddelt i 4 produktlinjer, der dækker børns behov fra de er nyfødte til de kan passe voksenmoden. 

NAME IT BABY 0-1 år
Alt hvad baby behøver, når verden skal undersøges. Name It’s omsorg afspejler sig i babytøjet, der aldrig går på kompromis med komfort, sikkerhed og kvalitet. Tøjet afspejler de seneste trends med fokus på babyers behov i alderen 0 til 1 år.

NAME IT MINI 1-5 år
Alt hvad de små skal bruge, når de skal på opdagelse i den store verden. Moderigtigt børnetøj der ikke går på kompromis, når det gælder komfort, kvalitet og pasform. Henvender sig til børn i alderen 1 til 4 år.

NAME IT KIDS 5-12 år
Børnemode til enhver lejlighed skabt med udgangspunkt i ønsket om at fusionere modetrends med nysgerrige og aktive børns behov. Henvender sig til livsglade børn i alderen 5-12 år, der ønsker at gøre mode til en del af deres leg.   

LMTD 10-16 år
Modetøj til næste generations trendsættere. Til tweens og teenagere omkring 10 til 16 år, som altid er online, informeret og personlige i deres stil og smag. Et modebrand inspireret af morgendagens unge på jagt efter selvstændighed.

Du finder den nye Name It på Plan 1 i Field’s overfor Only.